AC/DC Hungary

Zene - Külföldi zenekarok
2009. július 12. vasárnap, 18:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

AC/DC HungaryAz AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án. Az oldalon minden fontos információt megtalálsz a koncertről, a zenekarról, az új AC/DC albumról és a '91-es népstadionbeli koncertről. LET THERE BE ROCK BUDAPEST! Rengeteg képpel a Budapesti ACDC koncertről. Az AC/DC Ausztrál rock zenekar, melyet a Malcolm Young és Angus Young testvérpáros alapított 1973-ban. Mai adatok szerint (2008) a zenekar több mint 200 millió lemezt adott el, amelyből 42 millió a leghíresebb és mindmáig a legjobb rock lemezként emlegetett lemezük a Back in Black. A Black Ice turné bejárja Európát. Ránk is fér, hiszen egy AC/DC koncert sokunkat megmozgat. A keleti blokkból csak nekünk és a cseheknek lesz szerencséjük, a többi volt szoc.. ország kimarad. Nekik nincs más választásunk, mint az internetes jegyvásárlás és az utazás.

Az oldal URL-je: AC/DC Hungary

Az oldalt beküldte: Stefán Zoltán (SbS)


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Orgona :: Orgonaszalon Érden

Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


BPSO

Budapesti Symphonic Orchestra (BPSO) a Magyar Rádió Szimfónikus zenekar tagjaiból alakult együttes, mely komoly- és könnyűzenei alkotásokkal, filmzenék felvételével, régi zenék újrafelvételével és CD felvételekkel foglalkozik.