Madonna - rajongói oldal

Zene - Külföldi zenekarok
2009. augusztus 13. csütörtök, 13:18


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Madonna - rajongói oldalMadonna olasz származású, amerikai popsztár rajongói oldala. Rengeteg információval, hírekkel, képekkel, videókkal, tudtad-e érdekességekkel. Olvashatsz a filmekről, amelyekben játszott, hogy melyik szerepet játszotta, valamint a film tartalmát is megismerheted. Lehet szavazni, hírlevélre feliratkozni, fórum témákat olvasni és hozzászólni. Rengeteg dalszöveg is megtalálható, amelyeket értékelni is lehet. Mindez magyar nyelven, folyamatos, gyakori frissítéssel.

Az oldal URL-je: Madonna - rajongói oldal

Az oldalt beküldte: Fanni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Breakdance Lexikon

Az Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok.

blackmetal.hu underground zenei portál

Blackmetal.hu metálrádió, zenekarok, koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, koncertfotó rovat, aktuális buliinfók, felhasználói profilok, chat.


Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!