blackmetal.hu underground zenei portál

Zene - Magyar zenekarok
2010. február 05. péntek, 11:42


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Blackmetal.hu metálrádió, zenekarok, koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, koncertfotó rovat, aktuális buliinfók, felhasználói profilok, chat.


blackmetal.hu underground zenei portálA blackmetal. hu egy underground zenei portál zenekari és rajongói profilokkal. van egész nap működő online rádió a legkeményebb, szigorúan underground zenékkel, nagyrészt magyar előadóktól. Az oldalon fórumok, üzenőfal, személyes üzenetküldés és chat is található. a portál célja, hogy megismertesse az underground zenéket kedvelő közönséget a kevésbe ismert zenekarokkal, és hogy összehozza a hasonló izlésű emebreket egymással. Az oldalon koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, valamint koncertfotó rovat is megtalálható. A híreket és a koncertfotókat a felhasználók töltik tartalommal. A bulirovatban szórakozóhelyre és helységre bontva lehet információkat keresni. Képviselt stílusok: blackmetal, deathmetal, doom, grindcore, gore, noisecore.


Az oldal URL-je: blackmetal.hu

Az oldalt beküldte: blackmetal.hu


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.


BPSO

Budapesti Symphonic Orchestra (BPSO) a Magyar Rádió Szimfónikus zenekar tagjaiból alakult együttes, mely komoly- és könnyűzenei alkotásokkal, filmzenék felvételével, régi zenék újrafelvételével és CD felvételekkel foglalkozik.


Colorband igényes élőzene szolgáltatás országosan

Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor javasoljuk, hogy döntsön a Colorband zenekar mellett és ismerje meg repertoárjukat, valamint referenciájukat!