blackmetal.hu underground zenei portál

Zene - Magyar zenekarok
2010. február 05. péntek, 11:42


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Blackmetal.hu metálrádió, zenekarok, koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, koncertfotó rovat, aktuális buliinfók, felhasználói profilok, chat.


blackmetal.hu underground zenei portálA blackmetal. hu egy underground zenei portál zenekari és rajongói profilokkal. van egész nap működő online rádió a legkeményebb, szigorúan underground zenékkel, nagyrészt magyar előadóktól. Az oldalon fórumok, üzenőfal, személyes üzenetküldés és chat is található. a portál célja, hogy megismertesse az underground zenéket kedvelő közönséget a kevésbe ismert zenekarokkal, és hogy összehozza a hasonló izlésű emebreket egymással. Az oldalon koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, valamint koncertfotó rovat is megtalálható. A híreket és a koncertfotókat a felhasználók töltik tartalommal. A bulirovatban szórakozóhelyre és helységre bontva lehet információkat keresni. Képviselt stílusok: blackmetal, deathmetal, doom, grindcore, gore, noisecore.


Az oldal URL-je: blackmetal.hu

Az oldalt beküldte: blackmetal.hu


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


X faktor

Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


T-klub Tánciskola

A T-klub Tánciskola Budán, a Gazdagréten, szeretettel vár minden kezdő és haladó a táncban magasabb szintet elérni kívánó tanulót. Számtalan társastánc, latin és modern tánc tanfolyam egész évben