blackmetal.hu underground zenei portál

Zene - Magyar zenekarok
2010. február 05. péntek, 11:42


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Blackmetal.hu metálrádió, zenekarok, koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, koncertfotó rovat, aktuális buliinfók, felhasználói profilok, chat.


blackmetal.hu underground zenei portálA blackmetal. hu egy underground zenei portál zenekari és rajongói profilokkal. van egész nap működő online rádió a legkeményebb, szigorúan underground zenékkel, nagyrészt magyar előadóktól. Az oldalon fórumok, üzenőfal, személyes üzenetküldés és chat is található. a portál célja, hogy megismertesse az underground zenéket kedvelő közönséget a kevésbe ismert zenekarokkal, és hogy összehozza a hasonló izlésű emebreket egymással. Az oldalon koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, valamint koncertfotó rovat is megtalálható. A híreket és a koncertfotókat a felhasználók töltik tartalommal. A bulirovatban szórakozóhelyre és helységre bontva lehet információkat keresni. Képviselt stílusok: blackmetal, deathmetal, doom, grindcore, gore, noisecore.


Az oldal URL-je: blackmetal.hu

Az oldalt beküldte: blackmetal.hu


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

DJ Fike egyedi saját stílusu dance, és elktro zenéi

Elkészült DJ Fike saját weblapja. A lebegés című zenéje, az egyik mp3 oldalon, rövid idő alatt több mint 4500 letöltés volt. Így elkészítették saját oldalukat, ahol több szerzeményei is megtalálható.


Bakelit lemez - ne válassz mást!

Bakelit lemez - jobban szól minden digitális próbálkozásnál! Próbáld ki te is és nem fogsz csalódni! Lépj be az igazi hangzás kapuján! Bakelit lemez - a régi technológia újra él!


Vác FM - Kedvencekre Hangolva!

Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Végre egy olyan rádió ahol, nincs felesleges duma és a nap 24órájában csak a kedvencek szólnak valóban változatosan! Figyelem! A Vác FM hallgatása függőséget okoz:)