Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Zene - Magyar zenekarok
2011. május 08. vasárnap, 16:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.


Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!A Csillag Születik műsor idén nagy nézettséget bírt produkálni, olyan szinten hogy még maga az RTL Klub se számított ilyen átütő sikerre, ehhez közrejátszik az is persze, hogy idén több mint tízezren jelentkeztek. A jelentkezők között volt egyaránt énekes, de persze gyors talpú táncos is. Az már biztos volt az első műsor nézettségi eredménye után, hogy idén a csatorna nem lőtt mellé. Az első élő adást már több mint másfél millió néző követte, és izgult a kedvencéért. Idei nagy felfedezettek között vannak énekesek és néptáncosok is egyaránt, névszerint László Attila, és a táncosok közül az Appril Project. A csupán csak 15 éves László Attila erdélyben születet, egy kis faluban, de erős férfias hangja a Csillag Születik műsoráig vitte el.


Az oldal URL-je: Csillag Születik

Az oldalt beküldte: akarmi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Újra csillagok születnek az RTL-en

Újra elindult az RTL-klub tehetségkutató műsora a Csillag Születik 2009-ben is. Rengeteg versenyző, hosszú válogatások, lelkes amatőrök és profik.

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Vác FM - Kedvencekre Hangolva!

Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Végre egy olyan rádió ahol, nincs felesleges duma és a nap 24órájában csak a kedvencek szólnak valóban változatosan! Figyelem! A Vác FM hallgatása függőséget okoz:)