Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Zene - Magyar zenekarok
2011. május 08. vasárnap, 16:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.


Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!A Csillag Születik műsor idén nagy nézettséget bírt produkálni, olyan szinten hogy még maga az RTL Klub se számított ilyen átütő sikerre, ehhez közrejátszik az is persze, hogy idén több mint tízezren jelentkeztek. A jelentkezők között volt egyaránt énekes, de persze gyors talpú táncos is. Az már biztos volt az első műsor nézettségi eredménye után, hogy idén a csatorna nem lőtt mellé. Az első élő adást már több mint másfél millió néző követte, és izgult a kedvencéért. Idei nagy felfedezettek között vannak énekesek és néptáncosok is egyaránt, névszerint László Attila, és a táncosok közül az Appril Project. A csupán csak 15 éves László Attila erdélyben születet, egy kis faluban, de erős férfias hangja a Csillag Születik műsoráig vitte el.


Az oldal URL-je: Csillag Születik

Az oldalt beküldte: akarmi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,