Heavy / Power metal magyarországról

Zene - Magyar zenekarok
2010. május 27. csütörtök, 08:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


Heavy / Power metal magyarországrólFelállásuk két poszton is változott a Free Fall megjelenése óta. Dobosuk, Knausz Péter távozása után volt tanítványa, Balázs András vette át a dobverőket, Jurásek Dániel helyét peidg Gábor Álmos vette át. Kisebb botladozások után a zenekar igazi munkába fogott, és elkészítette első nagylemezét, melyet szerzői kiadásban publikált, és ingyenesen letölthetővé tett a weboldalukról. Az anyag 13 hamisítatlan heavy metal dal, melyek hangulatban elég sok irányba kitekintgetnek. Az felvételek a zenekar házi stúdiójában készültek, a keverés és a masterelést pedig Cserfalvi Zoltán a. k. a. Töfi csinálta a szolnoki Denevér stúdióban. A visszajelzések és a kritkák pozitívak, a videóklip már úton van, úgyhogy metálosok figyelem! A Thornwill hozzátok szól!


Az oldal URL-je: Thornwill metal

Az oldalt beküldte: Netallica


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Megasztár portál és hírgyűjtemény

Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Bakelit lemez - ne válassz mást!

Bakelit lemez - jobban szól minden digitális próbálkozásnál! Próbáld ki te is és nem fogsz csalódni! Lépj be az igazi hangzás kapuján! Bakelit lemez - a régi technológia újra él!


Colorband igényes élőzene szolgáltatás országosan

Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor javasoljuk, hogy döntsön a Colorband zenekar mellett és ismerje meg repertoárjukat, valamint referenciájukat!