Heavy / Power metal magyarországról

Zene - Magyar zenekarok
2010. május 27. csütörtök, 08:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


Heavy / Power metal magyarországrólFelállásuk két poszton is változott a Free Fall megjelenése óta. Dobosuk, Knausz Péter távozása után volt tanítványa, Balázs András vette át a dobverőket, Jurásek Dániel helyét peidg Gábor Álmos vette át. Kisebb botladozások után a zenekar igazi munkába fogott, és elkészítette első nagylemezét, melyet szerzői kiadásban publikált, és ingyenesen letölthetővé tett a weboldalukról. Az anyag 13 hamisítatlan heavy metal dal, melyek hangulatban elég sok irányba kitekintgetnek. Az felvételek a zenekar házi stúdiójában készültek, a keverés és a masterelést pedig Cserfalvi Zoltán a. k. a. Töfi csinálta a szolnoki Denevér stúdióban. A visszajelzések és a kritkák pozitívak, a videóklip már úton van, úgyhogy metálosok figyelem! A Thornwill hozzátok szól!


Az oldal URL-je: Thornwill metal

Az oldalt beküldte: Netallica


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Breakdance Lexikon

Az Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok.

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Vác FM - Kedvencekre Hangolva!

Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Végre egy olyan rádió ahol, nincs felesleges duma és a nap 24órájában csak a kedvencek szólnak valóban változatosan! Figyelem! A Vác FM hallgatása függőséget okoz:)