Hip Hop Boyz retroshow

Zene - Magyar zenekarok
2009. július 23. csütörtök, 00:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Hip Hop Boyz hivatalos weboldala ritkaságokkal, fórummal és exkluzív tartalommal a regisztrált tagok számára

Hip Hop Boyz retroshowA Hip Hop Boyz új oldala WordPress motor alatt új közösséget hoz létre a régi új rajongóknak. Megtalálható itt mindenféle ritkaság a csapat életéből és persze az új információkat is először itt kaphatod meg. Hírlevél és ingyenes zeneletöltés a frissen regisztrált tagokank. Videók, biográfia, dalszövegek, szóval minden egy helyen, ami Hip Hop Boyz a.k.a. HHBz. Látogass el hozzánk, regisztrálj, értékeld az oldalt őszintén! Műsorrendelés és igazi retro hangulat a '90-es évek sztárcsapatával megújult formában. Hegyekbe fönn, megbántottak, ragadom, ott várok rád, tarts velem és még megannyi slágerrel várunk!

Az oldal URL-je: Hip Hop Boyz retroshow

Az oldalt beküldte: OGDuck


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Breakdance Lexikon

Az Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok.

Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldala

Rendeljen esküvőre Dj-t! Műsorvezetés, konferálás. Az esküvői Dj feladata többek között a ceremónia mesteri feladatok ellátása illetve a zenék szerkesztése az odaillő blokkokban, alkalmazkodván a buli hangulatához.


J's music Offical Page

Electronic Music Producer Magyarországról! Amit található a weblapomon: Beatport, Twitter, Facebook, Myspace, Soundcloud, zene vásárlás, ingyen letöltés stb...