Újra csillagok születnek az RTL-en

Zene - Magyar zenekarok
2009. augusztus 28. péntek, 11:42


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Újra elindult az RTL-klub tehetségkutató műsora a Csillag Születik 2009-ben is. Rengeteg versenyző, hosszú válogatások, lelkes amatőrök és profik.

Újra csillagok születnek az RTL-enIgen kevés információ és hír van a csillag születik produkcióról, az oldal rengeteg hozzászólással rendelkezik a témában. Ezeket a hozzászólásokat pedig azok a versenyzők írták, aki mentek válogatásra, és több hasznos információval is rendelkeznek, amit megosztanak másokkal. Egy kisebb közösség alakult ki az oldalon, ahol leírják egymásnak a tapasztalataikat, illetve olyan infókat tesznek közzé, amit csak max a bejutott versenyzők tudhatnak, stb. Így tehát, aki a tehetségkutató versennyel kapcsolatban érdeklődik, biztosan megtalálja magának a választ a hozzászólások között. Ha nem, felteszi kérdését, lesz aki válaszol rá Csatlakozz Te is a Csillag Születik 2009-es tehetségkutató versenyének legnagyobb internetes közösségébe. Oszd meg élményeidet, tapasztalataidat

Az oldal URL-je: Csillag Születik

Az oldalt beküldte: djarni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Újra csillagok születnek az RTL-en

Újra elindult az RTL-klub tehetségkutató műsora a Csillag Születik 2009-ben is. Rengeteg versenyző, hosszú válogatások, lelkes amatőrök és profik.

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Mr Retrocselli

Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.