Újra csillagok születnek az RTL-en

Zene - Magyar zenekarok
2009. augusztus 28. péntek, 11:42


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Újra elindult az RTL-klub tehetségkutató műsora a Csillag Születik 2009-ben is. Rengeteg versenyző, hosszú válogatások, lelkes amatőrök és profik.

Újra csillagok születnek az RTL-enIgen kevés információ és hír van a csillag születik produkcióról, az oldal rengeteg hozzászólással rendelkezik a témában. Ezeket a hozzászólásokat pedig azok a versenyzők írták, aki mentek válogatásra, és több hasznos információval is rendelkeznek, amit megosztanak másokkal. Egy kisebb közösség alakult ki az oldalon, ahol leírják egymásnak a tapasztalataikat, illetve olyan infókat tesznek közzé, amit csak max a bejutott versenyzők tudhatnak, stb. Így tehát, aki a tehetségkutató versennyel kapcsolatban érdeklődik, biztosan megtalálja magának a választ a hozzászólások között. Ha nem, felteszi kérdését, lesz aki válaszol rá Csatlakozz Te is a Csillag Születik 2009-es tehetségkutató versenyének legnagyobb internetes közösségébe. Oszd meg élményeidet, tapasztalataidat

Az oldal URL-je: Csillag Születik

Az oldalt beküldte: djarni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Flash Night - Internetes Rádió

Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!


BPSO

Budapesti Symphonic Orchestra (BPSO) a Magyar Rádió Szimfónikus zenekar tagjaiból alakult együttes, mely komoly- és könnyűzenei alkotásokkal, filmzenék felvételével, régi zenék újrafelvételével és CD felvételekkel foglalkozik.


Colorband igényes élőzene szolgáltatás országosan

Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor javasoljuk, hogy döntsön a Colorband zenekar mellett és ismerje meg repertoárjukat, valamint referenciájukat!