Breakdance Lexikon

Zene - Tánc
2009. július 12. vasárnap, 18:59


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok.

Breakdance LexikonAz Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok az elérhetőségükkel együtt. B-boy és B-girl csapatok az ország egész területén. A Breakdance egy dinamikus stílusú tánc, amely a 20. század végén, a '70-es években megszületett Hip-Hop kultúra része. A mára már rendkívül összetett tánc szülőhelye New York City déli részén fekvő Bronx Harlem (Break) valamint Amerika nyugati feléről Los Angeles (Popping). A tánc később fantáziadús előadók mozgáselemeivel egészült ki. Ősi eredete a 16. századi Brazil-Afrikai kultúrából származó Capoeira amely a rabszolgák körében kialakult afro-amerikai népi tánc. Számukra a kűzdelem nem, csak a tánc és az éneklés volt megengedve, igy a táncot használták az egymás elleni kűzdelemhez. Breaktánc oktatás, breakdance versenyek. Amit tudni szeretnél a Breakdance-ról, itt megtalálod.

Az oldal URL-je: Breakdance Lexikon

Az oldalt beküldte: Stefán Zoltán (SbS)


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Megasztár portál és hírgyűjtemény

Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Budapest Live Music - az igényes réteg zene kedvelőinek

Budapest Live Music a Lámpás Bárban ahol az igényes rétegzene a gasztrokultúra légkörében. Hol található ez a fantasztikus bár? A Gozsdu udva Dob utcai kijáratánál, hajdani és jelenlegi pesti mulató negyed központjában van