T-klub Tánciskola

Zene - Tánc
2012. január 23. hétfő, 17:05


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A T-klub Tánciskola Budán, a Gazdagréten, szeretettel vár minden kezdő és haladó a táncban magasabb szintet elérni kívánó tanulót. Számtalan társastánc, latin és modern tánc tanfolyam egész évben


T-klub TánciskolaA tánc talán a közös nyelv, amit a világon mindenhol megértenek. A tánc és annak szeretete valószínűleg egyidős magával az emberrel, sőt egyes kutatók még ősibbnek gondolják ennek eredetét, hiszen az az állatok is végeznek különböző párzási rituálékat, táncokat. Az azonban biztos, hogy elődeink már az őskorban is előszeretettel mozogtak különböző ritmusokra, bár ezeknek a táncoknak még főleg vallási szerepe volt. Ma már a tánc vallási töltete kevésbé dominál és ezen mozgás főleg az örömszerzésről szól, legyen szó akár a táncról, mint művészeti ágról, akár mint szombat esti kikapcsolódásról. Ahhoz azonban, hogy a táncban valóban örömünket leljük és a parketten való mozgás ne szégyenletes kínszenvedés legyen számunkra, nem árt ha elsajátítjuk az alapokat és fejlesztjük kicsit ritmusérzékünket.


Az oldal URL-je: tánciskola

Az oldalt beküldte: Vándor Zsuzsa


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldala

Rendeljen esküvőre Dj-t! Műsorvezetés, konferálás. Az esküvői Dj feladata többek között a ceremónia mesteri feladatok ellátása illetve a zenék szerkesztése az odaillő blokkokban, alkalmazkodván a buli hangulatához.


Esküvői zenekar és rendezvényzenekar profi zenészekkel - Sláger-Duó

Manapság nehéz találni minden igényt kielégítő zenekart, legyen akár esküvő vagy bál a rendezvény. A Sláger-Duóval megkönnyítjük döntését, hiszen profi és rutinos zenészek baráti áron állnak rendelkezésére.


J's music Offical Page

Electronic Music Producer Magyarországról! Amit található a weblapomon: Beatport, Twitter, Facebook, Myspace, Soundcloud, zene vásárlás, ingyen letöltés stb...