DJ Fike egyedi saját stílusu dance, és elktro zenéi

Zene - Zenei portál
2012. január 15. vasárnap, 01:19


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Elkészült DJ Fike saját weblapja. A lebegés című zenéje, az egyik mp3 oldalon, rövid idő alatt több mint 4500 letöltés volt. Így elkészítették saját oldalukat, ahol több szerzeményei is megtalálható.


DJ Fike egyedi saját stílusu dance, és elktro zenéiDJ Fike tavaly kezdte egyedi zenéi összeállítását, és így forrta ki magát az egyedi stílusa. Augusztusban került fel a zene az egyik mp3 letöltő oldalra, és decemberben indult be igazán az érdeklődés, hisz csak decemberben több mint 1000 töltötték le a zenét. Január első hetében, pedig több mint 250 letöltés. Ezért úgy gondolták a sikerre való tekintettel, hogy létre hoznak egy saját weboldalt. Ezen az oldalon, a saját zenéit közvetlenül le lehet tölteni, vagy csak meghallgatni. A weben, sok érdekes dolo9g is helyet kapott, mint pl. a dj által használt berendezések bemutatása. Más dj és szerzeményeinek a bemutatását is megtalálhatod. Bulik rendezvények, is szerepelnek az oldalon, valamint a top10 video lejátszók. Várunk Téged is!


Az oldal URL-je: DJ fike saját weboldala

Az oldalt beküldte: Suttogo


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Hip Hop Boyz retroshow

A Hip Hop Boyz hivatalos weboldala ritkaságokkal, fórummal és exkluzív tartalommal a regisztrált tagok számára

Megasztár portál és hírgyűjtemény

Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Gyorssegítség gitártanuláshoz

Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!