Flash Night - Internetes Rádió

Zene - Zenei portál
2012. július 04. szerda, 11:24


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!


Flash Night - Internetes RádióEz a rádió nem rég indult. Műsor vezetőket is még most toborzok. Eddig nagyon jól haladok mivel már elértem a 100-as hallgatói létszámot! Ha unatkozol itt a nyári napokon és szeretnél egy kis jó zenét hallgatni akkor ezen keresztül kattintva a Flash Night-on megtalálod! Általában egész nap megy a rádió ha még nincs is a műsor vezető akkor is megállás nélkül mennek a jobbnál jobb számok a rádióban. A rádió általában electro-houset játszik de szokott lenni lassú számok órája is, egy kis beszélgetés stb. 5-6 körül szokott lenni a Kívánság Műsor(ez a szám változó) amiben ti hallgatók diktáljátok hogy milyen számok menjenek a rádióban. Nagyon szeretettel várok minden kedves hallgatót! Elérhetőek vagyunk Facebook-on és Twitteren is!


Az oldal URL-je: Flash Night!

Az oldalt beküldte: Flash Night


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Heavy / Power metal magyarországról

A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


Gyorssegítség gitártanuláshoz

Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!