Flash Night - Internetes Rádió

Zene - Zenei portál
2012. július 04. szerda, 11:24


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!


Flash Night - Internetes RádióEz a rádió nem rég indult. Műsor vezetőket is még most toborzok. Eddig nagyon jól haladok mivel már elértem a 100-as hallgatói létszámot! Ha unatkozol itt a nyári napokon és szeretnél egy kis jó zenét hallgatni akkor ezen keresztül kattintva a Flash Night-on megtalálod! Általában egész nap megy a rádió ha még nincs is a műsor vezető akkor is megállás nélkül mennek a jobbnál jobb számok a rádióban. A rádió általában electro-houset játszik de szokott lenni lassú számok órája is, egy kis beszélgetés stb. 5-6 körül szokott lenni a Kívánság Műsor(ez a szám változó) amiben ti hallgatók diktáljátok hogy milyen számok menjenek a rádióban. Nagyon szeretettel várok minden kedves hallgatót! Elérhetőek vagyunk Facebook-on és Twitteren is!


Az oldal URL-je: Flash Night!

Az oldalt beküldte: Flash Night


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Vác FM - Kedvencekre Hangolva!

Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Végre egy olyan rádió ahol, nincs felesleges duma és a nap 24órájában csak a kedvencek szólnak valóban változatosan! Figyelem! A Vác FM hallgatása függőséget okoz:)