Flash Night - Internetes Rádió

Zene - Zenei portál
2012. július 04. szerda, 11:24


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!


Flash Night - Internetes RádióEz a rádió nem rég indult. Műsor vezetőket is még most toborzok. Eddig nagyon jól haladok mivel már elértem a 100-as hallgatói létszámot! Ha unatkozol itt a nyári napokon és szeretnél egy kis jó zenét hallgatni akkor ezen keresztül kattintva a Flash Night-on megtalálod! Általában egész nap megy a rádió ha még nincs is a műsor vezető akkor is megállás nélkül mennek a jobbnál jobb számok a rádióban. A rádió általában electro-houset játszik de szokott lenni lassú számok órája is, egy kis beszélgetés stb. 5-6 körül szokott lenni a Kívánság Műsor(ez a szám változó) amiben ti hallgatók diktáljátok hogy milyen számok menjenek a rádióban. Nagyon szeretettel várok minden kedves hallgatót! Elérhetőek vagyunk Facebook-on és Twitteren is!


Az oldal URL-je: Flash Night!

Az oldalt beküldte: Flash Night


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Orgona :: Orgonaszalon Érden

Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

Mr Retrocselli

Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.


Budapest Live Music - az igényes réteg zene kedvelőinek

Budapest Live Music a Lámpás Bárban ahol az igényes rétegzene a gasztrokultúra légkörében. Hol található ez a fantasztikus bár? A Gozsdu udva Dob utcai kijáratánál, hajdani és jelenlegi pesti mulató negyed központjában van