Megasztár portál és hírgyűjtemény

Zene - Zenei portál
2010. április 29. csütörtök, 17:14


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Megasztár portál és hírgyűjteményIgen, a hír teljes mértékben igaz. Újraindult a Megasztár a TV2 műsorán, mely most már az 5. szérianevet viseli a hátán. Ennek örömére hoztunk létre egy nagy, mindent átfogó megasztár zenei és hírportált, ahol meglelheted a legfrissebb híreket és videókat, melyek kapcsolhatók a megasztárhoz. Folyamatosan frissítjük az oldalt, naponta új cikkek megjelenésére lehet számítani, ezért gyakran látogass vissza oldalunkra: zenekarokaz. hu/megasztar5 Jelentkeztél a megasztárba vagy csak érdekel a műsor? Nagyon jó helyen jársz akkor is. Népszerűsítsd magad nálunk, az oldalon, szólj hozzá fórumozó társaidhoz, áruld el mit adtál elő a versenyen, ki vagy, stb. Lépj be te is a Megasztár közösségébe, melyet mi hoztunk létre neked. Légy része Te is egy nagyobb egésznek, ahol bármi teljesülhet, akár Te is lehetsz még legenda.


Az oldal URL-je: Megasztár 5 portál

Az oldalt beküldte: djarni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Ingyenes mp3 zeneletöltés

Ingyenesen letölthető mp3 zenék legális lelőhelye. Mp3 zeneletöltések egyenesen a szerzőktől, stílusonként kategorizálva. Letöltheted, hozzászólhatsz, értékelheted és tovább küldheted a zenéket ismerőseidnek, barátaidnak.


Heavy / Power metal magyarországról

A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.