Megasztár portál és hírgyűjtemény

Zene - Zenei portál
2010. április 29. csütörtök, 17:14


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Megasztár portál és hírgyűjteményIgen, a hír teljes mértékben igaz. Újraindult a Megasztár a TV2 műsorán, mely most már az 5. szérianevet viseli a hátán. Ennek örömére hoztunk létre egy nagy, mindent átfogó megasztár zenei és hírportált, ahol meglelheted a legfrissebb híreket és videókat, melyek kapcsolhatók a megasztárhoz. Folyamatosan frissítjük az oldalt, naponta új cikkek megjelenésére lehet számítani, ezért gyakran látogass vissza oldalunkra: zenekarokaz. hu/megasztar5 Jelentkeztél a megasztárba vagy csak érdekel a műsor? Nagyon jó helyen jársz akkor is. Népszerűsítsd magad nálunk, az oldalon, szólj hozzá fórumozó társaidhoz, áruld el mit adtál elő a versenyen, ki vagy, stb. Lépj be te is a Megasztár közösségébe, melyet mi hoztunk létre neked. Légy része Te is egy nagyobb egésznek, ahol bármi teljesülhet, akár Te is lehetsz még legenda.


Az oldal URL-je: Megasztár 5 portál

Az oldalt beküldte: djarni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Mr Retrocselli

Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.