X-faktor 2011

Zene - Zenei portál
2011. október 17. hétfő, 21:25


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


X-faktor rajongói klub a nagy közösség számára, ahol megírhatod véleményedet és megtudhatod a legfrissebb információkat, megnézheted a legújabb videókat. X-faktor 2011-ben is.


X-faktor2011 ugyancsak az x-faktor éve, mint ahogy 2010 is az volt. A nagy népszerűségre való tekintetre az RTL Klub idén is megrendezte a nagyszabású tehetségkutató, szórakoztató show műsort. Az x-faktor programmenete a következő: - X-faktor válogatások: 4 részben leadótt, összevágott adások felvételről - X-faktor tábor: 2 részben leadott adás felvételről, ahol a versenyzők egy táboron belül gyakorololhatnak, és a 150 főből csak 24 maradhat. - X-faktor tábor: ez a mentorok háza. Itt a 24 játékost megfelezik, és már csak 12 juthat tovább az élő adásokba - x-faktor élő adások: az 1. adás 2011. október 15-én. Minden adásban 1 - 1 tehetséges produkció esik ki, a legvégén, az x-faktor döntőben pedig kiderül, ki a legjobb, ki 2011. év hangja. A 4 mentorok értékelnek, döntenek, a nézők szavazatai pedig még mindig sokat nyomnak a latban. Ha szeretnéd megtudni a legtöbb infót az x-faktorról, akkor látogasd meg oldalunkat az xfaktor. zenekarokaz. hu címen.


Az oldal URL-je: X-faktor

Az oldalt beküldte: djarni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Breakdance Lexikon

Az Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok.

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

Heavy / Power metal magyarországról

A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.