X-faktor 2011

Zene - Zenei portál
2011. október 17. hétfő, 21:25


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


X-faktor rajongói klub a nagy közösség számára, ahol megírhatod véleményedet és megtudhatod a legfrissebb információkat, megnézheted a legújabb videókat. X-faktor 2011-ben is.


X-faktor2011 ugyancsak az x-faktor éve, mint ahogy 2010 is az volt. A nagy népszerűségre való tekintetre az RTL Klub idén is megrendezte a nagyszabású tehetségkutató, szórakoztató show műsort. Az x-faktor programmenete a következő: - X-faktor válogatások: 4 részben leadótt, összevágott adások felvételről - X-faktor tábor: 2 részben leadott adás felvételről, ahol a versenyzők egy táboron belül gyakorololhatnak, és a 150 főből csak 24 maradhat. - X-faktor tábor: ez a mentorok háza. Itt a 24 játékost megfelezik, és már csak 12 juthat tovább az élő adásokba - x-faktor élő adások: az 1. adás 2011. október 15-én. Minden adásban 1 - 1 tehetséges produkció esik ki, a legvégén, az x-faktor döntőben pedig kiderül, ki a legjobb, ki 2011. év hangja. A 4 mentorok értékelnek, döntenek, a nézők szavazatai pedig még mindig sokat nyomnak a latban. Ha szeretnéd megtudni a legtöbb infót az x-faktorról, akkor látogasd meg oldalunkat az xfaktor. zenekarokaz. hu címen.


Az oldal URL-je: X-faktor

Az oldalt beküldte: djarni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Esküvői zenekar és rendezvényzenekar profi zenészekkel - Sláger-Duó

Manapság nehéz találni minden igényt kielégítő zenekart, legyen akár esküvő vagy bál a rendezvény. A Sláger-Duóval megkönnyítjük döntését, hiszen profi és rutinos zenészek baráti áron állnak rendelkezésére.


Gyorssegítség gitártanuláshoz

Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!


Mr Retrocselli

Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.