X faktor

Zene - Zenei portál
2010. július 15. csütörtök, 16:05


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


X faktorSzereted a zenét ? Szereted a tehetségkutató műsorokat ? Ha igen, akkor az RTL zenei tehetségkutató műsora az X-faktor pont neked való. Nem tudod mi az az X-faktor ? Az egy olyan plusz amitől valódi sztárrá, esetlegesen világsztárrá válhat valaki. Ezt a bizonyos pluszt keresik az X-faktor zsűri tagjai akik egyben egymás ellen is vetélkednek a műsorban. 2010 őszétől Sebestyén Balázs és Ördög Nóra vezetésével elindul a magyar X-faktor. Számos jelentkezőből a legjobbak mérettetik meg magukat egymás ellen. Ne maradj le semmiről. Tudj meg többet az X-faktor show-ról. Simon Cowel műsora már Magyarországon is hódít. Látogass el az X-faktor rajongói honlapra és informálódj. Egy világhírű szórakoztató tehetséggondozó, immár itthon is.


Az oldal URL-je: X faktor

Az oldalt beküldte: Xefande


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.


Esküvői zenekar és rendezvényzenekar profi zenészekkel - Sláger-Duó

Manapság nehéz találni minden igényt kielégítő zenekart, legyen akár esküvő vagy bál a rendezvény. A Sláger-Duóval megkönnyítjük döntését, hiszen profi és rutinos zenészek baráti áron állnak rendelkezésére.


Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!