X faktor

Zene - Zenei portál
2010. július 15. csütörtök, 16:05


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


X faktorSzereted a zenét ? Szereted a tehetségkutató műsorokat ? Ha igen, akkor az RTL zenei tehetségkutató műsora az X-faktor pont neked való. Nem tudod mi az az X-faktor ? Az egy olyan plusz amitől valódi sztárrá, esetlegesen világsztárrá válhat valaki. Ezt a bizonyos pluszt keresik az X-faktor zsűri tagjai akik egyben egymás ellen is vetélkednek a műsorban. 2010 őszétől Sebestyén Balázs és Ördög Nóra vezetésével elindul a magyar X-faktor. Számos jelentkezőből a legjobbak mérettetik meg magukat egymás ellen. Ne maradj le semmiről. Tudj meg többet az X-faktor show-ról. Simon Cowel műsora már Magyarországon is hódít. Látogass el az X-faktor rajongói honlapra és informálódj. Egy világhírű szórakoztató tehetséggondozó, immár itthon is.


Az oldal URL-je: X faktor

Az oldalt beküldte: Xefande


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Colorband igényes élőzene szolgáltatás országosan

Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor javasoljuk, hogy döntsön a Colorband zenekar mellett és ismerje meg repertoárjukat, valamint referenciájukat!