X faktor

Zene - Zenei portál
2010. július 15. csütörtök, 16:05


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


X faktorSzereted a zenét ? Szereted a tehetségkutató műsorokat ? Ha igen, akkor az RTL zenei tehetségkutató műsora az X-faktor pont neked való. Nem tudod mi az az X-faktor ? Az egy olyan plusz amitől valódi sztárrá, esetlegesen világsztárrá válhat valaki. Ezt a bizonyos pluszt keresik az X-faktor zsűri tagjai akik egyben egymás ellen is vetélkednek a műsorban. 2010 őszétől Sebestyén Balázs és Ördög Nóra vezetésével elindul a magyar X-faktor. Számos jelentkezőből a legjobbak mérettetik meg magukat egymás ellen. Ne maradj le semmiről. Tudj meg többet az X-faktor show-ról. Simon Cowel műsora már Magyarországon is hódít. Látogass el az X-faktor rajongói honlapra és informálódj. Egy világhírű szórakoztató tehetséggondozó, immár itthon is.


Az oldal URL-je: X faktor

Az oldalt beküldte: Xefande


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.


Gyorssegítség gitártanuláshoz

Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!