Cascade Music Jam

Zene - Zenei szolgáltatás
2012. január 26. csütörtök, 14:27


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Nem tud választani a 60-as évek Beat zenéje, a 70-es évek funky-ja vagy a 80-as évek slágerei között? Nem is kell, mert repertoárunkban mind megtalálhatóak. Ha fergeteges esküvőt szeretne, akkor válassza a Cascade Music Jam-et.


Cascade Music JamEgy esküvőn mindig a legalapvetőbb tényező a kiváló hangulat, hiszen az ifjú pár legfontosabb napja ez, így ha egy esküvő zenekar nem tudja felpörgetni és táncra csábítani a násznépet az tönkre teheti az egész lagzit. A Cascade Music Jam hosszú évek tapasztalatával bír, mint esküvő zenekar, így nem csak a felejthetetlen hangulatról tudunk gondoskodni, de abban is segíthetünk az ifjú párnak, hogy hogyan állítsa össze a zenei forgatókönyvet a nagy napra, hogy a nagyitól az unokatestvérig mindenki táncra perdüljön. Egész estés élőzene, akár hajnali 4-ig is és hogy még önfeledtebben vigadhasson a násznép kérésre egy órás élő karaoke show-t is vállalunk, ahol bárki kieresztheti a hangját, ha megvan a kelló bátorsága vagy véralkohol szintje.


Az oldal URL-je: esküvői zenekar

Az oldalt beküldte: Bereczki Levente


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.