Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldala

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. február 09. szerda, 11:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Rendeljen esküvőre Dj-t! Műsorvezetés, konferálás. Az esküvői Dj feladata többek között a ceremónia mesteri feladatok ellátása illetve a zenék szerkesztése az odaillő blokkokban, alkalmazkodván a buli hangulatához.


Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldalaEsküvők, - céges, és - privát rendezvények lebonyolítása igény szerint, komplett - hang és - fénytechnikával. A zenei stílusok a megrendelő igénye szerint változhatnak. A paletta a 70-es, 80-as évektől egészen napjaink slágerein keresztül - Jazz, - Funky, - R'n'B, - Latin, - Retro, - Magyar, - Rock, ill. Modern tánczene igény szerint rendelkezésre áll. Minden megrendelés egyedi megállapodást igényel. A garantált hangulatért a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízható munkatársak együtt garancia, az elvárásoknak megfelelő teljesítményre. Eddigi munkáim, referenciáim megtekinthetőek a weboldalon. Továbbá lehetőség van élő mixek letöltésére is különböző műfajokban. Vegye fel velem a kapcsolatot és bulizzunk együtt egy hatalmasat!;-)


Az oldal URL-je: Rendelje meg esküvőjét!

Az oldalt beküldte: Dj Kürthy


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

csengőhang letöltés

Mp3 és polifónikus midi csengőhangok letöltéseinek gyüjteménye. Ingyenes letöltések regisztráció és sms küldés nélkül, minden régebbi sé újabb tipusú mobiltelefonra.

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

T-klub Tánciskola

A T-klub Tánciskola Budán, a Gazdagréten, szeretettel vár minden kezdő és haladó a táncban magasabb szintet elérni kívánó tanulót. Számtalan társastánc, latin és modern tánc tanfolyam egész évben