Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldala

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. február 09. szerda, 11:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Rendeljen esküvőre Dj-t! Műsorvezetés, konferálás. Az esküvői Dj feladata többek között a ceremónia mesteri feladatok ellátása illetve a zenék szerkesztése az odaillő blokkokban, alkalmazkodván a buli hangulatához.


Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldalaEsküvők, - céges, és - privát rendezvények lebonyolítása igény szerint, komplett - hang és - fénytechnikával. A zenei stílusok a megrendelő igénye szerint változhatnak. A paletta a 70-es, 80-as évektől egészen napjaink slágerein keresztül - Jazz, - Funky, - R'n'B, - Latin, - Retro, - Magyar, - Rock, ill. Modern tánczene igény szerint rendelkezésre áll. Minden megrendelés egyedi megállapodást igényel. A garantált hangulatért a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízható munkatársak együtt garancia, az elvárásoknak megfelelő teljesítményre. Eddigi munkáim, referenciáim megtekinthetőek a weboldalon. Továbbá lehetőség van élő mixek letöltésére is különböző műfajokban. Vegye fel velem a kapcsolatot és bulizzunk együtt egy hatalmasat!;-)


Az oldal URL-je: Rendelje meg esküvőjét!

Az oldalt beküldte: Dj Kürthy


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

X-faktor 2011

X-faktor rajongói klub a nagy közösség számára, ahol megírhatod véleményedet és megtudhatod a legfrissebb információkat, megnézheted a legújabb videókat. X-faktor 2011-ben is.


Flash Night - Internetes Rádió

Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!