Esküvői zenekar és rendezvényzenekar profi zenészekkel - Sláger-Duó

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. május 17. kedd, 23:58


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Manapság nehéz találni minden igényt kielégítő zenekart, legyen akár esküvő vagy bál a rendezvény. A Sláger-Duóval megkönnyítjük döntését, hiszen profi és rutinos zenészek baráti áron állnak rendelkezésére.


Esküvői zenekar és rendezvényzenekar profi zenészekkel - Sláger-DuóA zenekarban mindketten már több évtizede játszunk különböző nosztalgia formációkban és esküvői zenekarokban. Jelen formációnk 2005-óta nagy sikerrel, több száz rendezvénnyel a háta mögött bizonyítottan sikeres. Repertoárunkkal igyekszünk minden korosztály igényeinek megfelelni, legyen az mulatós, nosztalgia, örökzöld sláger, csárdás, cigánynóta vagy bármilyen stílus. Természetesen egyeztetést követően bármilyen speciális igényt ki tudunk elégíteni. A formáció sikerét mi sem bizonyítja jobban (a rendezvények számán túl), minthogy az évente megrendezett, általunk játszott bálokra rendszeresen visszahívnak minket. Nagy szeretettel vállalnuk esküvőket, bálokat, utcabálokat és hasonló zenei rendezvényeket. Produkciónk igényes és minőségi, áraink barátiak. Országosan és országhatáron túl is vállalunk fellépéseket. Kérem, tekintsék meg honlapunkat, és amennyiben elnyertük tetszésüket, tiszteljenek meg felkérésükkel!


Az oldal URL-je: Esküvői zenekar és rendezvényzenekar | Sláger-Duó

Az oldalt beküldte: Király Gyula


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

blackmetal.hu underground zenei portál

Blackmetal.hu metálrádió, zenekarok, koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, koncertfotó rovat, aktuális buliinfók, felhasználói profilok, chat.


Heavy / Power metal magyarországról

A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.