Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. november 04. csütörtök, 21:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.


Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorokA HANGULAT EXPRESS együttes családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Az együttes több, mint húsz éve szórakoztat kicsiket és nagyokat egyaránt. A tagok közül mindenki aktív muzsikus, több évtizedes szakmai tapasztalattal és rutinnal. Óriási, változatos, rugalmas műsorral, igazi bulizós dalokkal, vidám hangulattal várják megrendelőiket az ország egész területéről. Repertoárjukban az igényes tánczene, magyar és külföldi slágerek mellett jól megférnek a tradícionális, mulatós és bulizós dalok is. A három fős együttes bemutatkozó oldalain letölthető felvételek, hasznos információk, cikkek várják az érdeklődőket, leendő és régi megrendelőket. Különlegességként alkalmi gyermek-, nyugdíjas és felnőtt műsorok is vannak a szolgáltatásik között, a legtöbb ünnepi alkalomra; születésnapra, névnapra, karácsonyra, mikulásra, húsvétra, stb. A műsorrendelés egyéni téma (pl. állatvilág, tavasz, ősz, varázslás, stb.) szerint is lehetséges, előzetes egyeztetéssel. A HANGULAT EXPRESS több, mint húsz éve járja az országot - világot, a rendezvényeken nemcsak szolgáltatóként, hanem barátokként is közreműködnek. Egy igazán vidám csapatot ismerhetünk meg személyükben, akik hosszú évek óta mindig jókedvűen és szívesen játszanak együtt, biztosítva az express jó hangulatot mindenki számára.


Az oldal URL-je: HANGULAT EXPRESS EGYÜTTES

Az oldalt beküldte: hangulatexpress


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

X-faktor 2011

X-faktor rajongói klub a nagy közösség számára, ahol megírhatod véleményedet és megtudhatod a legfrissebb információkat, megnézheted a legújabb videókat. X-faktor 2011-ben is.


Esküvői zenekar és rendezvényzenekar profi zenészekkel - Sláger-Duó

Manapság nehéz találni minden igényt kielégítő zenekart, legyen akár esküvő vagy bál a rendezvény. A Sláger-Duóval megkönnyítjük döntését, hiszen profi és rutinos zenészek baráti áron állnak rendelkezésére.


Bakelit lemez - ne válassz mást!

Bakelit lemez - jobban szól minden digitális próbálkozásnál! Próbáld ki te is és nem fogsz csalódni! Lépj be az igazi hangzás kapuján! Bakelit lemez - a régi technológia újra él!