Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. november 04. csütörtök, 21:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.


Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorokA HANGULAT EXPRESS együttes családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Az együttes több, mint húsz éve szórakoztat kicsiket és nagyokat egyaránt. A tagok közül mindenki aktív muzsikus, több évtizedes szakmai tapasztalattal és rutinnal. Óriási, változatos, rugalmas műsorral, igazi bulizós dalokkal, vidám hangulattal várják megrendelőiket az ország egész területéről. Repertoárjukban az igényes tánczene, magyar és külföldi slágerek mellett jól megférnek a tradícionális, mulatós és bulizós dalok is. A három fős együttes bemutatkozó oldalain letölthető felvételek, hasznos információk, cikkek várják az érdeklődőket, leendő és régi megrendelőket. Különlegességként alkalmi gyermek-, nyugdíjas és felnőtt műsorok is vannak a szolgáltatásik között, a legtöbb ünnepi alkalomra; születésnapra, névnapra, karácsonyra, mikulásra, húsvétra, stb. A műsorrendelés egyéni téma (pl. állatvilág, tavasz, ősz, varázslás, stb.) szerint is lehetséges, előzetes egyeztetéssel. A HANGULAT EXPRESS több, mint húsz éve járja az országot - világot, a rendezvényeken nemcsak szolgáltatóként, hanem barátokként is közreműködnek. Egy igazán vidám csapatot ismerhetünk meg személyükben, akik hosszú évek óta mindig jókedvűen és szívesen játszanak együtt, biztosítva az express jó hangulatot mindenki számára.


Az oldal URL-je: HANGULAT EXPRESS EGYÜTTES

Az oldalt beküldte: hangulatexpress


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

csengőhang letöltés

Mp3 és polifónikus midi csengőhangok letöltéseinek gyüjteménye. Ingyenes letöltések regisztráció és sms küldés nélkül, minden régebbi sé újabb tipusú mobiltelefonra.

Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,


Budapest Live Music - az igényes réteg zene kedvelőinek

Budapest Live Music a Lámpás Bárban ahol az igényes rétegzene a gasztrokultúra légkörében. Hol található ez a fantasztikus bár? A Gozsdu udva Dob utcai kijáratánál, hajdani és jelenlegi pesti mulató negyed központjában van