Esküvőre dj kell!

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. október 24. hétfő, 16:45


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Esküvőre dj kell!Esküvőre dj-t hívnunk a legjobb megoldás arra, hogy a meghívott vendégsereg garantáltan elégedett legyen a hangulat minőségével, hogy mindenki jól érezhesse magát. Az, hogy lemezlovast hívunk nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a régi, jól megszokott slágerekről, egyszerűen csak nem hozunk magunkkal vonós négyest, nincs szükségünk nagy térre a hangszerek végett, elég nekünk egy kis hely, hogy olyan hangulatot teremtsünk, amellyel mindenki elégedett lehet. Ha Ön szereti a mai slágereket, a club zenéket és nem is szeretne erről lemondani, még esküvője napján sem, akkor nincs más teendője, minthogy esküvőre dj-t hív! A legjobb dolog, amit tehet, ha szereti a jó bulikat, fantasztikus zenéket!


Az oldal URL-je: Esküvőre dj

Az oldalt beküldte: hwellkft


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.


Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,


DJ Fike egyedi saját stílusu dance, és elktro zenéi

Elkészült DJ Fike saját weblapja. A lebegés című zenéje, az egyik mp3 oldalon, rövid idő alatt több mint 4500 letöltés volt. Így elkészítették saját oldalukat, ahol több szerzeményei is megtalálható.