Esküvőre dj kell!

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. október 24. hétfő, 16:45


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Esküvőre dj kell!Esküvőre dj-t hívnunk a legjobb megoldás arra, hogy a meghívott vendégsereg garantáltan elégedett legyen a hangulat minőségével, hogy mindenki jól érezhesse magát. Az, hogy lemezlovast hívunk nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a régi, jól megszokott slágerekről, egyszerűen csak nem hozunk magunkkal vonós négyest, nincs szükségünk nagy térre a hangszerek végett, elég nekünk egy kis hely, hogy olyan hangulatot teremtsünk, amellyel mindenki elégedett lehet. Ha Ön szereti a mai slágereket, a club zenéket és nem is szeretne erről lemondani, még esküvője napján sem, akkor nincs más teendője, minthogy esküvőre dj-t hív! A legjobb dolog, amit tehet, ha szereti a jó bulikat, fantasztikus zenéket!


Az oldal URL-je: Esküvőre dj

Az oldalt beküldte: hwellkft


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Orgona :: Orgonaszalon Érden

Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Budapest Live Music - az igényes réteg zene kedvelőinek

Budapest Live Music a Lámpás Bárban ahol az igényes rétegzene a gasztrokultúra légkörében. Hol található ez a fantasztikus bár? A Gozsdu udva Dob utcai kijáratánál, hajdani és jelenlegi pesti mulató negyed központjában van