Esküvőre dj kell!

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. október 24. hétfő, 16:45


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Esküvőre dj kell!Esküvőre dj-t hívnunk a legjobb megoldás arra, hogy a meghívott vendégsereg garantáltan elégedett legyen a hangulat minőségével, hogy mindenki jól érezhesse magát. Az, hogy lemezlovast hívunk nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a régi, jól megszokott slágerekről, egyszerűen csak nem hozunk magunkkal vonós négyest, nincs szükségünk nagy térre a hangszerek végett, elég nekünk egy kis hely, hogy olyan hangulatot teremtsünk, amellyel mindenki elégedett lehet. Ha Ön szereti a mai slágereket, a club zenéket és nem is szeretne erről lemondani, még esküvője napján sem, akkor nincs más teendője, minthogy esküvőre dj-t hív! A legjobb dolog, amit tehet, ha szereti a jó bulikat, fantasztikus zenéket!


Az oldal URL-je: Esküvőre dj

Az oldalt beküldte: hwellkft


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

X faktor

Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldala

Rendeljen esküvőre Dj-t! Műsorvezetés, konferálás. Az esküvői Dj feladata többek között a ceremónia mesteri feladatok ellátása illetve a zenék szerkesztése az odaillő blokkokban, alkalmazkodván a buli hangulatához.


J's music Offical Page

Electronic Music Producer Magyarországról! Amit található a weblapomon: Beatport, Twitter, Facebook, Myspace, Soundcloud, zene vásárlás, ingyen letöltés stb...