Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. december 01. szerda, 10:22


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,


Horváth János, zenész , zongorista,  lakodalomba ,esküvőre igényes élőzene,Vállalok a lakodalmas zenétől az igényes szalonzenéig minden fajta felkérést, egy személyben, és zenekarral egyaránt, amennyiben egyszemélyes zenakarként szeretne felkérni, úgy szolgálhatok egész estére zongora muzsikát, jazz, szalon zene, filmzene, stb... műfajban, vagy szintetizátorral is dolgozom, természetesen bármelyik hangszerrel is szeretne hallani egy személyben, mind két hangszerhez énekelek, de rendelhető profi énekesnő is mellém, vagy dombos, akár gitáros, vagy hegedű is, ez az ön ízlésére van bízva, hogy milyen formációt szeretne hallani, az ország egész területén megrendelhető műsorunk, hallgasson bele honlapunk repertoár menüébe, ahol egy kis ízelítőt kaphat zenei irányzatainkról, és ha elnyertük tetszését bizalommal forduljon hozzánk, mert egy jó hangulatú buli alapja a profi zenész, vagy zenekar.


Az oldal URL-je: lakodalomba ,esküvőre, igényes élőzene,

Az oldalt beküldte: Horváth János zenész, zongorista


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Újra csillagok születnek az RTL-en

Újra elindult az RTL-klub tehetségkutató műsora a Csillag Születik 2009-ben is. Rengeteg versenyző, hosszú válogatások, lelkes amatőrök és profik.

Ingyenes mp3 zeneletöltés

Ingyenesen letölthető mp3 zenék legális lelőhelye. Mp3 zeneletöltések egyenesen a szerzőktől, stílusonként kategorizálva. Letöltheted, hozzászólhatsz, értékelheted és tovább küldheted a zenéket ismerőseidnek, barátaidnak.


DJ Fike egyedi saját stílusu dance, és elktro zenéi

Elkészült DJ Fike saját weblapja. A lebegés című zenéje, az egyik mp3 oldalon, rövid idő alatt több mint 4500 letöltés volt. Így elkészítették saját oldalukat, ahol több szerzeményei is megtalálható.