Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. december 01. szerda, 10:22


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,


Horváth János, zenész , zongorista,  lakodalomba ,esküvőre igényes élőzene,Vállalok a lakodalmas zenétől az igényes szalonzenéig minden fajta felkérést, egy személyben, és zenekarral egyaránt, amennyiben egyszemélyes zenakarként szeretne felkérni, úgy szolgálhatok egész estére zongora muzsikát, jazz, szalon zene, filmzene, stb... műfajban, vagy szintetizátorral is dolgozom, természetesen bármelyik hangszerrel is szeretne hallani egy személyben, mind két hangszerhez énekelek, de rendelhető profi énekesnő is mellém, vagy dombos, akár gitáros, vagy hegedű is, ez az ön ízlésére van bízva, hogy milyen formációt szeretne hallani, az ország egész területén megrendelhető műsorunk, hallgasson bele honlapunk repertoár menüébe, ahol egy kis ízelítőt kaphat zenei irányzatainkról, és ha elnyertük tetszését bizalommal forduljon hozzánk, mert egy jó hangulatú buli alapja a profi zenész, vagy zenekar.


Az oldal URL-je: lakodalomba ,esküvőre, igényes élőzene,

Az oldalt beküldte: Horváth János zenész, zongorista


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.


Flash Night - Internetes Rádió

Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!