Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. december 01. szerda, 10:22


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,


Horváth János, zenész , zongorista,  lakodalomba ,esküvőre igényes élőzene,Vállalok a lakodalmas zenétől az igényes szalonzenéig minden fajta felkérést, egy személyben, és zenekarral egyaránt, amennyiben egyszemélyes zenakarként szeretne felkérni, úgy szolgálhatok egész estére zongora muzsikát, jazz, szalon zene, filmzene, stb... műfajban, vagy szintetizátorral is dolgozom, természetesen bármelyik hangszerrel is szeretne hallani egy személyben, mind két hangszerhez énekelek, de rendelhető profi énekesnő is mellém, vagy dombos, akár gitáros, vagy hegedű is, ez az ön ízlésére van bízva, hogy milyen formációt szeretne hallani, az ország egész területén megrendelhető műsorunk, hallgasson bele honlapunk repertoár menüébe, ahol egy kis ízelítőt kaphat zenei irányzatainkról, és ha elnyertük tetszését bizalommal forduljon hozzánk, mert egy jó hangulatú buli alapja a profi zenész, vagy zenekar.


Az oldal URL-je: lakodalomba ,esküvőre, igényes élőzene,

Az oldalt beküldte: Horváth János zenész, zongorista


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

X faktor

Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


Gyorssegítség gitártanuláshoz

Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!


Mr Retrocselli

Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.