J's music Offical Page

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. július 19. kedd, 00:21


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Electronic Music Producer Magyarországról! Amit található a weblapomon: Beatport, Twitter, Facebook, Myspace, Soundcloud, zene vásárlás, ingyen letöltés stb...


J\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s music Offical PageMagyarországon feltörekvő producer vagyok! Több kiadót megkerestem már.... A zenéket 2006 óta kezdtem remixelgetni, szerkesztgetni! Több remixverseny is részt vettem már, mind Magyarországon mind külföldön de még egyik sem talált célba! Mindig csak egy pici hiányzott! Feladatomnak, küldetésemnek érzem a mai trend zenestílusát képviselni, amely most éli 2011-ben a csúcspontját én azt hiszem! Ezek pl.: a house, minimal techno & egyéb elektronikus zenei alműfajok! A 91's születésem ellenére mára nagy célokkal indulok e pályának (Producer), nagy álmokkal és mindent elkövetek, hogy ez be is teljesüljön a következő egy vagy két évben! Segítsetek a szavazataitokkal, tetszés avagy kritikai nyílvánításotokkal és minden egyéb olyan kommentekel, amelyből én is tanulhatok és, hogy sok sok olyat szerkesszek majd avagy remixeljek nektek, amelyet szívesen és nagy tombolással fogtok fogadni a klubbokban ország - világszerte! Rövid ismertető volt, de remélem elnyertem valamennyiőtök szimpátiát és látogatjátok majd az oldalamat ahol sok sok heti frissüléssel kerülnek fel újabb zenék tőlem és zenei partnereimtől! Üdv, J's music


Az oldal URL-je: J's music Hungarian Electronic music producer

Az oldalt beküldte: Js music


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Orgona :: Orgonaszalon Érden

Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

Heavy / Power metal magyarországról

A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!