Mr Retrocselli

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. október 26. szerda, 20:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.


Mr RetrocselliRepertoáromban a 70-80-as évektől kezdve minden kategóriájú zene megtalálható. Önnek választania kell csak ebből. Fellépéseimben egyéni - azaz szólóban - vagy duó formációban is feltudok/tudunk lépni. Műsoraimból ízelítőt a weboldalamon tud látni. Szintén a weboldalamon tudd képeket megtekinteni. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem írjon vagy hívjon bízalommal. Társa leszek az Ön rendezvényének a megszervezésében. És ne feledje! Egy rendezvény (utcabál, esküvő, családi rendezvény, meeting stb.) esetében is fontos a minőségi zene szolgáltatás. Ezt szinte bárki elmondhatja, de más tényezők is fontosak. Ilyen például az ár-érték arány. Áraim kedvezőek, viszont nagyon magas színvonalú zenei szolgáltatást nyújtok Önnek.


Az oldal URL-je: Mészáros György tánczenész

Az oldalt beküldte: Mészáros György


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

AC/DC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án.

Heavy / Power metal magyarországról

A Thornwill zenekar 2004-es alakulása óta 2 korongot adott ki a háromszámos EP címe Free Fall, a 13 dalos nagylemez pedig az Implosion. Mindkettő ingyen letölthető a weboldalról.


J's music Offical Page

Electronic Music Producer Magyarországról! Amit található a weblapomon: Beatport, Twitter, Facebook, Myspace, Soundcloud, zene vásárlás, ingyen letöltés stb...