Mr Retrocselli

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. október 26. szerda, 20:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.


Mr RetrocselliRepertoáromban a 70-80-as évektől kezdve minden kategóriájú zene megtalálható. Önnek választania kell csak ebből. Fellépéseimben egyéni - azaz szólóban - vagy duó formációban is feltudok/tudunk lépni. Műsoraimból ízelítőt a weboldalamon tud látni. Szintén a weboldalamon tudd képeket megtekinteni. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem írjon vagy hívjon bízalommal. Társa leszek az Ön rendezvényének a megszervezésében. És ne feledje! Egy rendezvény (utcabál, esküvő, családi rendezvény, meeting stb.) esetében is fontos a minőségi zene szolgáltatás. Ezt szinte bárki elmondhatja, de más tényezők is fontosak. Ilyen például az ár-érték arány. Áraim kedvezőek, viszont nagyon magas színvonalú zenei szolgáltatást nyújtok Önnek.


Az oldal URL-je: Mészáros György tánczenész

Az oldalt beküldte: Mészáros György


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Breakdance Lexikon

Az Első Magyar Breakdance Lexikon amelyben megtalálható Magyar Breakdance történelem, a Magyar Breakdance táncosok és Csapatok.

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Budapest Live Music - az igényes réteg zene kedvelőinek

Budapest Live Music a Lámpás Bárban ahol az igényes rétegzene a gasztrokultúra légkörében. Hol található ez a fantasztikus bár? A Gozsdu udva Dob utcai kijáratánál, hajdani és jelenlegi pesti mulató negyed központjában van