Mr Retrocselli

Zene - Zenei szolgáltatás
2011. október 26. szerda, 20:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mészáros György szórakoztató tánczenész weboldala. Zenei szolgáltatás az Ön rendezvényére, profitól, felsőfokon. Hívjon vagy írjon bízalomal. Együtt, közösen egy tökéletes rendezvényért.


Mr RetrocselliRepertoáromban a 70-80-as évektől kezdve minden kategóriájú zene megtalálható. Önnek választania kell csak ebből. Fellépéseimben egyéni - azaz szólóban - vagy duó formációban is feltudok/tudunk lépni. Műsoraimból ízelítőt a weboldalamon tud látni. Szintén a weboldalamon tudd képeket megtekinteni. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem írjon vagy hívjon bízalommal. Társa leszek az Ön rendezvényének a megszervezésében. És ne feledje! Egy rendezvény (utcabál, esküvő, családi rendezvény, meeting stb.) esetében is fontos a minőségi zene szolgáltatás. Ezt szinte bárki elmondhatja, de más tényezők is fontosak. Ilyen például az ár-érték arány. Áraim kedvezőek, viszont nagyon magas színvonalú zenei szolgáltatást nyújtok Önnek.


Az oldal URL-je: Mészáros György tánczenész

Az oldalt beküldte: Mészáros György


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

csengőhang letöltés

Mp3 és polifónikus midi csengőhangok letöltéseinek gyüjteménye. Ingyenes letöltések regisztráció és sms küldés nélkül, minden régebbi sé újabb tipusú mobiltelefonra.

X-faktor 2011

X-faktor rajongói klub a nagy közösség számára, ahol megírhatod véleményedet és megtudhatod a legfrissebb információkat, megnézheted a legújabb videókat. X-faktor 2011-ben is.


blackmetal.hu underground zenei portál

Blackmetal.hu metálrádió, zenekarok, koncert-és buliajánlók, zenekari hírek, koncertfotó rovat, aktuális buliinfók, felhasználói profilok, chat.