RadioActive Karaoke

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. június 29. kedd, 22:59


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


RadioActive KaraokeKaraoke szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésedre, legyen rendezvényed bármilyen természetű. Listánkban több mint 40000 zeneszám található, a legkülönfélébb nyelveken, beleértve a magyar, angol, német, olasz, francia és orosz dalokat és még sok egyebet. Teljeskörű technikai háttérrel rendelkezünk, beleértve a fénytechnikát, hangtechnikát és színpadtechnikát. Igény esetén Party Dj-ink, laser-show, hostessek is emelhetik party-d színvonalát, s ha az általad kiválasztott helyszín megköveteli sem a sátor sem pedig az agregátor nem jelent akadályt. Ha fontos Neked, hogy rendezvényed sikerrel záruljon és vendégeid a lehető legjobban érezzék magukat, ne habozz és hívj minket! Te megálmodod, mi megvalósítjuk.


Az oldal URL-je: Karaoke Rendelés, Karaoke Bérlés, Karaoke Show

Az oldalt beküldte: Mányi-Szabó Ferenc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.


BPSO

Budapesti Symphonic Orchestra (BPSO) a Magyar Rádió Szimfónikus zenekar tagjaiból alakult együttes, mely komoly- és könnyűzenei alkotásokkal, filmzenék felvételével, régi zenék újrafelvételével és CD felvételekkel foglalkozik.