RadioActive Karaoke

Zene - Zenei szolgáltatás
2010. június 29. kedd, 22:59


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


RadioActive KaraokeKaraoke szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésedre, legyen rendezvényed bármilyen természetű. Listánkban több mint 40000 zeneszám található, a legkülönfélébb nyelveken, beleértve a magyar, angol, német, olasz, francia és orosz dalokat és még sok egyebet. Teljeskörű technikai háttérrel rendelkezünk, beleértve a fénytechnikát, hangtechnikát és színpadtechnikát. Igény esetén Party Dj-ink, laser-show, hostessek is emelhetik party-d színvonalát, s ha az általad kiválasztott helyszín megköveteli sem a sátor sem pedig az agregátor nem jelent akadályt. Ha fontos Neked, hogy rendezvényed sikerrel záruljon és vendégeid a lehető legjobban érezzék magukat, ne habozz és hívj minket! Te megálmodod, mi megvalósítjuk.


Az oldal URL-je: Karaoke Rendelés, Karaoke Bérlés, Karaoke Show

Az oldalt beküldte: Mányi-Szabó Ferenc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Orgona :: Orgonaszalon Érden

Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Vác FM - Kedvencekre Hangolva!

Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Végre egy olyan rádió ahol, nincs felesleges duma és a nap 24órájában csak a kedvencek szólnak valóban változatosan! Figyelem! A Vác FM hallgatása függőséget okoz:)