Vác FM - Kedvencekre Hangolva!

Zene - Zenei szolgáltatás
2013. január 19. szombat, 16:28


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Végre egy olyan rádió ahol, nincs felesleges duma és a nap 24órájában csak a kedvencek szólnak valóban változatosan! Figyelem! A Vác FM hallgatása függőséget okoz:)


Vác FM - Kedvencekre Hangolva!Vác FM - Kedvencekre Hangolva! Rádiónk online hallható a nap 24órájában! Mi mindenkit a kedvencekre hangolunk és valóban változatosak vagyunk! Nincs felesleges duma és nem ismételjük önmagunkat sem:) Figyelem! Rádiónk hallgatása függőséget okoz! Ez a tény már garantáltan bizonyított! Számos műsorral : chart, mix, kívánság, stb. állunk hallgatóink rendelkezésére, fiatalos, lendületes, pörgős, vidám, bulizós stílusban:) Mindenkit várunk sok szeretettel! Hangolódj mindennap a kedvencekre! Hallgasd a Vác FM-et a Dunakanyar legtutibb és egyedülálló rádióját! Megtalálhatóak vagyunk a facebookon is mint Vác FM csoport és mint Vác FM facebook oldal. Minden régi és leendő hallgatónknak kellemes kikapcsolódást és zenehallgatást kívánunk!


Az oldal URL-je: Vác FM

Az oldalt beküldte: Shoot


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Hip Hop Boyz retroshow

A Hip Hop Boyz hivatalos weboldala ritkaságokkal, fórummal és exkluzív tartalommal a regisztrált tagok számára

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Flash Night - Internetes Rádió

Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!