A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Bababolt Sárvár Webáruház

Család - Baba-mama
2010. december 20. hétfő, 10:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Webáruházunkban több mint 1000 termék található, képekkel, részletes leírásokkal, online rendelési és házhozszállítási lehetőséggel. 16 éves szakmai tapasztalatunk a garancia, hogy Ön elégedetten fog távozni kasszánktól.


Bababolt Sárvár Webáruház1994-ben nyitottuk meg első üzletünket Vas megyében, Sárváron, mely többszöri költözés után jelenleg a Batthyány u. 17-19 szám alatt (a Főutcán) található Yo-Yo Kids néven, és 2010 januárjában bővültünk egy újabb üzlettel, mely a Micimackó fantázianevet kapta. Cégünk mindig is kiemelten foglalkozott, nem csak kereskedelemmel, hanem a leendő, vagy új kismamák tanácsokkal, ötletekkel való ellátásában is, ezért készítettünk a weblapunkra egy Baba-Mama Kelengye című aloldalt, melyen azokat az eszközöket szedtük össze, és rendszereztük fontosságuk szerint, melyekre feltétlenül szüksége lesz egy újszülöttnek, és mamájának a szülés utáni időszakban. Ezt a segítő szellemiséget próbáltuk továbbvinni akkor is, amikor bérelhetővé tettünk néhány eszközt (pl babamérleget), ezzel is segítve a családokat, csökkentve azok anyagi terheit. Webáruházunkat 2010. júliusában indítottuk útnak, és már fél év alatt is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk vele kapcsolatban. Hatalmas választékunk, és gyors kommunikációnk elnyerte eddigi vásárlóink tetszését. Csak hogy a főbb kategóriákat említsük: Babakocsik, Biztonsági ülések, Autósülések, Babahordozók, Bútorok, Etetőszékek, Fürdetők, Járókák, Játékok, Bébikompok, Játszószőnyegek, Utazóágyak széles választéka.


Az oldal URL-je: Bababolt Sárvár Webáruház - Több mint 1000 termék

Az oldalt beküldte: Csonka Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Anya leszek - Teherbeesés, terhesség, szülés

Cikkek, tanácsok, tapasztalatok a teherbeesés, terhesség, szülés témakörben. A cikkek között rengeteg szüléstörténet!

Bababolt

Minden család életében fontos mérföldkő az első baba érkezése. Ezért érdemes minél korábban beszerezni a kicsi gondozásához szükséges dolgokat,ugyanis a kisbaba kényelme és az újdonsült szülők lelki nyugalma a legfontosabb.


Bababolt online

Ha bababoltot keres, de olyat, ahol mindent meg is tud vásárolni, akkor mindenképpen látogasson el honlapunkra, tekintse meg elérhetőségeinket és keressen fel minket!