A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Bababúszás - Vecsési Tanuszoda

Család - Baba-mama
2011. november 07. hétfő, 17:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tanuszodánk Vecsésen található, ahol hétköznaponként az óvodásokat és kisiskolásokat várjuk úszásoktatási tanfolyamainkra. míg hétvégente a legkisebbek vehetnek részt babaúszási foglalkozásinkon.


Bababúszás - Vecsési TanuszodaAzzal a legtöbb szülő tisztában van, hogy gyermekeink az iskolában mennyire le vannak terhelve, milyen komoly szellemi igénybevételnek vannak kitéve nap mint nap, viszont az a néhány testnevelés óra, valamint a kevés szünet nem elegendő arra, hogy mozgásigényüket kellő mértékben kielégítsék. Ezen tényezők javítására lehet megoldás ha gyermekünk rendszeresen végez valamilyen aktív szabadidős tevékenységet és mondjuk rendszeresen eljár úszni. Mivel az úszás az immunrendszer erősítése mellett az agy vérkeringésére is jótékony hatással van, tanuszodánk rendszeres látogatásával gyermeke koncentrációs képessége is javulhat az iskolában. Az sem probléma, ha gyermeke még nem tud úszni, hiszen rendszeresen indítunk úszásoktatási tanfolyamokat, sőt hétvégente babaúszás foglalkozásokat is tartunk, hiszen az úszásoktatást nem lehet elég korán kezdeni.


Az oldal URL-je: babaúszás

Az oldalt beküldte: Kisbalász István


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bambio mosható nadrágpelenka webáruház

Korszerű modern textilpelenkák, természetes anyagok felhasználásával készült bio babakozmetikumok, bőrbarát mosószerek a bambio webáruházban.


Kuklamu, a baba-mama-gyerek piactér

A kuklamu egy aukciós piactér, ahol sok jó baba- és gyerekholmi várja gazdáját. De ha Neked van felesleges, már nem használt ruhád, játékod, itt könnyen és ingyen eladhatod!


Cinege puhatalpú cipő, ferycoo puhatalpú cipő

Az általunk forgalmazott cipők benticipőként, kocsicipőként, valamint kültéri viselésére alkalmasak. A Magyarszágon gyártott cipő a Cinege, a külföldi termékünk a Freycoo.