A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Babakerítés, babakarám, járóka

Család - Baba-mama
2012. július 12. csütörtök, 10:51


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Babakerítések, babakarámok közvetlenül a gyártótól. Ismerje meg ezt a nagyszerű terméket, mely nagy életteret biztosít a babáknak, miközben biztonságos helyen vannak.


Babakerítés, babakarám, járókaSok lakásban számtalan veszély leselkedik a már kúszó, mászó csöppségekre, akiket manapság nem szívesen rakunk kicsi járókába. A babakerítés méreténél fogva tágas és megóvja a csöppséget a lakás veszélyforrásaitól. A babakarámokat kemény bükkfából készítjük, amelyeket szálkamentesre csiszolunk. A kerítés egyaránt használható kertben és lakásban is. Összeszerelése könnyű, csak pár csavart kell betekerni az előre a fában lévő anyákba. Az elemek sokféleképpen variálhatók, illetve külön-külön is felhasználhatóak pl.: ajtórácsként. A babakerítés az EU összes előírásának megfelel, garancia 1 év. A babakerítés nem lakkozott, így egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 6,8,10 elemes kiszerelésekben áruljuk.


Az oldal URL-je: Babakerítések, babakarámok, fa járókák

Az oldalt beküldte: Lebó Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fisher & Baby Babaszaküzlet

Babakocsik, Fisher Price termékek, Minden amire a babának szüksége lehet. Pihenőszékek, Babahinták, Autósülések, Hordozók. Kedvező szállítási feltételek, akár ingyenes házhoz szállítással.


Cinege puhatalpú cipő, ferycoo puhatalpú cipő

Az általunk forgalmazott cipők benticipőként, kocsicipőként, valamint kültéri viselésére alkalmasak. A Magyarszágon gyártott cipő a Cinege, a külföldi termékünk a Freycoo.


Bababúszás - Vecsési Tanuszoda

Tanuszodánk Vecsésen található, ahol hétköznaponként az óvodásokat és kisiskolásokat várjuk úszásoktatási tanfolyamainkra. míg hétvégente a legkisebbek vehetnek részt babaúszási foglalkozásinkon.