A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Gyermekáldás tudatos foganás által

Család - Baba-mama
2013. április 21. vasárnap, 18:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Életünk fontos eseményei tudatos elhatározás után valósulnak meg. Miért lenne ez másként a családtervezés esetében, hiszen ez is életünk állomásának egy nagyon jelentős szakasza, így nem bízhatjuk a véletlenre.


Gyermekáldás tudatos foganás általA tudatos foganás nemcsak azt foglalja magában, hogy eltervezed mikor szeretnétek gyermekáldást, hanem annak lehetőségét is, hogy mindezt ne csak a pároddal beszéljétek meg, hanem leendő gyermeketekkel is. Meglátod a magzat kommunikáció nyújtotta lehetőség legmerészebb álmaidat is túlszárnyalja. Mi lehet attól csodálatosabb érzés, hogy nem csak a mocorgásait, fordulásait érzed gyermekednek, hanem bepillanthatsz gondolataiba is, megismerheted kívánalmait, elvárásait, eljövendő életét. Azt, hogy hogyan érzi magát pocakodban, és milyen életút az amely miatt megszületik, illetve mi az amiért téged, és párodat választotta. A magzat kommunikáció nem csak személyes találkozás esetén tapasztalható meg, hanem online formában is. Ha mindez felkeltette figyelmedet honlapom elérhetőségein kapcsolatba léphetsz velem.


Az oldal URL-je: Online magzat kommunikáció

Az oldalt beküldte: Petre Veronika


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Gyerek apróhirdetések

Egyszerűen kezelhető tematikus apróhirdetési oldal. Kizárólag gyerek aprókkal foglalkozik a lap. Kategorizált felépítés teszi egyszerűbbé a keresést a rengeteg gyerek apró között. A hirdetések feladása egy fillérbe sem kerül.


Sikeres iskolakezdés tudatos szemmel

A család szerepe a tudatos gyermeknevelésben és a sikeres iskolakezdésben. A család-gyermek-iskola/tanító együttműködésének fontossága a sikeres nevelés érdekében. Sikeres jövőnk titka gyermeknevelésünkben rejlik.


Cinege puhatalpú cipő, ferycoo puhatalpú cipő

Az általunk forgalmazott cipők benticipőként, kocsicipőként, valamint kültéri viselésére alkalmasak. A Magyarszágon gyártott cipő a Cinege, a külföldi termékünk a Freycoo.