A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Könnyű terhesség és szoptatás Pocifix-el!

Család - Baba-mama
2010. november 22. hétfő, 11:04


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Pocifix - ék alakú kismama és baba párna. A Szabadalommal levédett baba mama párna azoknak a kismamáknak készült, akiknek fontos a kényelem, a megfelelő pihenés terhesség alatt is.


Könnyű terhesség és szoptatás Pocifix-el!1 párna 6 funkcióval. Terhesség alatt alváshoz: oldalt fekvésben a has alá helyezve megemeli a pocakot, ezáltal tehermentesíti a derekat. Így kényelmessé válik a fekvés és pihentető lesz az alvás. Derékfájás ellen: üléskor a derék mögé helyezve megfelelően tartja a gerincet, így megakadályozza a derékfájás kialakulását, amellyel sok kismama küzd ebben az időszakban. Szülés után a has alá helyezve az könnyebben visszahúzódik. A kényelmes fekve szoptatás érdekében baba mama szoptatós párna. Mivel az ék alak miatt a pici az anyuka felé fordul, így nem kell még a babát is tartani, hogy a szoptatáshoz megfelelő pozicióban legyen. Ha nem szeret a baba hason feküdni, akkor hasalós párnának használható, mivel így a kicsi jobban körbelát, és szabad marad a keze a játékra is. Ez azért is fontos, mert a kúszás mászás alapfeltétele először a hason fekvés.


Az oldal URL-je: Terhesség hétről hétre Pocifix baba mama párnával!

Az oldalt beküldte: Pocifix


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kuklamu, a baba-mama-gyerek piactér

A kuklamu egy aukciós piactér, ahol sok jó baba- és gyerekholmi várja gazdáját. De ha Neked van felesleges, már nem használt ruhád, játékod, itt könnyen és ingyen eladhatod!


Huncutka bababolt

A baba termékek piacán rengeteg portékát kínálnak és ezek között gyakran igen nehéz eligazodni, főleg egy kezdő anyukának. A Huncutka Bababolt webáruháza segít, hogy ez könnyen és egyszerűen menjen.


Gyermekáldás tudatos foganás által

Életünk fontos eseményei tudatos elhatározás után valósulnak meg. Miért lenne ez másként a családtervezés esetében, hiszen ez is életünk állomásának egy nagyon jelentős szakasza, így nem bízhatjuk a véletlenre.