Intimo fehérnemű webshop

Hírek, információ, tájékoztatás - Divat
2011. november 11. péntek, 12:56

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az intimo.hu fehérnemű webáruház főként erotikus fehérnemű, szexi szettek és jelmezek, cicaruhák és bodyk, babydollok kereskedelmével foglalkozik.A webshop-ban az összes méret megtalálható, az xs-től az xxl-ig.


Fehérnemű webshopTöbb éve működő fehérnemű webáruházunk kezdetekor fő célunk az volt, hogy a fehérnemű paletta minden darabja megtalálható legyen, mivel tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanaz a fehérnemű áll jól és persze az ízlésünk is különböző. Most már viszont elsődleges célunkká vált az is, hogy minden kedves vevőnknek segítsünk kiválasztani a megfelelő darabot. Webáruházunkban minden fehérneműnél talál egy mérettáblázatot, aminek a segítségével könnyen megtudhatja az Ön pontos méretét. Ha pedig segítségre lenne szüksége, mert nem biztos benne, hogy az Önnek tetsző fehérnemű jól állna-e, nyugodtan kereshet minket e-mailben vagy telefonon készséggel állunk a rendelkezésére. Kínálatunk folyamatosan bővül, ma már a Férfiak is kedvükre válogathatnak, valamint intim higiéniás termékek, testékszerek, vágyfokozók is kerültek áruházunkba.


Az oldal URL-je: Erotikus fehérnemű webáruház

Az oldalt beküldte: Imexon Kft.


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Női vágyak, minden ami egy nőt érdekel

A nőivágyak.hu egy Nőkkel foglalkozó oldal, napi új hírekkel, tanácsadással és mindennel, ami csak egy nőt érdekelhet. Trend, Zene, Sztárhírek, Film, Otthon, Férfiak. Nyereményjáték minden héten.


Fogyasztói vélemények és minősítések cégekről, vállalatokról , intézményekről.

Fogyasztói információk, vélemények, minősítések cégekről, vállaltokról, intézményekről, szervezetekről, weboldalakról. Cégadatbázis és céginformációk.


Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!

Magazin előfizetés ingyen - hihetetlenül hangzik, ugye? Most néhány kattintással megrendelheted a megújult Budapest Cafe Magazint és részt vehetsz nyereményjátékainkon (2012. augusztus 19. - én 50 db pólót sorsolunk ki!).