Civertan news - A Civertan Stúdió hírportálja

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2011. október 05. szerda, 13:05


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A civertan news oldalon érdekes és minőségi híreket publikálunk, videó formátumban, később cikkekkel kibővülve. Kultúra, hír és program lehetőségek találhatóak meg a honlapon.


Civertan news - A Civertan Stúdió hírportáljaPortálunkon a minőségi kikapcsolódás és szórakoztatás a fő cél, és hogy ezt minél kézzelfoghatóbbá és színesebbé tegyük, videó formátumban töltjük fel a honlapra a cikkeket, híreket, lehetőségeket. Az ország minden tájáról és zeg- zugából közlünk érdekes híreket és tudósításokat, nem korlátozzuk híreinket a fővárosra, így a sok téma és helyszín közül mindenki megtalálhatja a neki legközelebb eső és legjobban tetsző program lehetőséget. Sokszínű híreink és tudósításaink között jól megfér egymással Rudolf éter, Nádasdladány és a veterán motorok találkozója is - merüljön el ön is a minőségi szórakozások között. Reméljük, hogy folyamatosan bővülő hírportálunk minősége és sokszínűsége az Ön számára is adhat újat.


Az oldal URL-je: Civertan news - A Civertan Stúdió hírportálja

Az oldalt beküldte: László János


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Celeb hírek

A Radiototal Bulvár és Celeb Hírek oldal hozzásegít téged a legfrissebb hírekhez. Minden hír esetében hosszas utánajárással kinyomozzuk neked a valódi információkat, melyet igyekeznek elrejteni előled.


Női vágyak, minden ami egy nőt érdekel

A nőivágyak.hu egy Nőkkel foglalkozó oldal, napi új hírekkel, tanácsadással és mindennel, ami csak egy nőt érdekelhet. Trend, Zene, Sztárhírek, Film, Otthon, Férfiak. Nyereményjáték minden héten.


Szmog és légszennyezés

A levegő szennyezettsége a téli időszakban gyakran vezet szmog helyzetek kialkulásához. Ezek a szituációk gyakran komoly egészségkockázattal járnak, érdemes tehát követni a legfrissebb szmog-információkat a téli hónapokban.