Fogyasztói vélemények és minősítések cégekről, vállalatokról , intézményekről.

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2012. május 11. péntek, 12:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Fogyasztói információk, vélemények, minősítések cégekről, vállaltokról, intézményekről, szervezetekről, weboldalakról. Cégadatbázis és céginformációk.


Fogyasztói vélemények és minősítések cégekről, vállalatokról , intézményekről.ivik. hu Inetrnetes Vélemény - Információs Központ. Az oldal tartalmát fogyasztói vélemények és minősítések alkotják . Bejegyzések írhatók és olvashatók cégekről, vállalatokról, intézményekről, szervezetekről, üzletekről és weboldalakról. Célunk, hogy a lehető legtöbb piaci szereplő minősítést kapjon, valós tapasztalatok alapján. Küldetésünk, hogy az itt található információkkal segítséget nyújtsunk egy hétköznapi vásárlás, iskola, szakember vagy orvos választás, esetleg egy nagyobb volumenű üzleti döntés meghozatala előtt. Oldalunkon ajánlásainkat a megadott keresési szempontok figyelembe vételével, a beérkezett vélemények és minősítések által kialakított sorrendben jelenítjük meg. Segítsd törekvéseinket és írd meg tapasztalataid és véleményed!


Az oldal URL-je: ivik.hu Internetes Vélemény - Információs Központ

Az oldalt beküldte: magicdeer


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Plazma és LCD TV portál

Plazma vagy LCD TV? Segítünk dönteni! Az egyes előnyök, hátrányok érthető, részletes magyarázata, segítség televízió vásárláshoz.

Váci Hírek a térség hírei

Vác városának hírei, információi online és naprakészen. Kulturális, sport, gazdasági hírek és programajánlók. Érdekes információkkal színesítjük az oldalt, a játék csábítja a látogatókat, ezért médiapartnernek kiváló.


A legfrissebb belföldi hírek oldalunkon!

Szeretnél mindenről elsőként értesülni? Akkor a lehető legjobb helyen jársz! Weboldalunk csakis friss és ropogós hírekkel vár téged minden egyes nap! Kattints ránk!