Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2009. november 13. péntek, 22:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az internet iránytűje nyugdíjasoknak. Az oldal célja, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyei az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat.


Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.Elsősorban -de nem kizárólag - nyugdíjasok számára szerkesztett weboldal. Több témában igyekszik minél könnyebben elérhetővé tenni az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat. Legyen szó az egészséges életmódról, hírekről, utazási információkról, kulturális programokról, kerti tippekről, nyugdíj információkról, sütésről és főzésről, időjárásról, nyugdíjas otthonok- és klubok címeiről, a szabadidő eltöltéséről, vagy akár egy mosolyt fakasztó viccről. A lap naponta frissülve igyekszik tájékoztatni felhasználóit a nyugdíjasokat érintő és érdeklő rendezvényekről, hírekről.


Az oldal URL-je: Ezüstidő

Az oldalt beküldte: Szabados Csilla


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szent geometria

Ez az értékrendszer visszavezet bennünket a történelem előtti időkbe, ahol a maga sokszínűségében egy univerzális emberi kultúrát jelenít meg előttünk.

Női vágyak, minden ami egy nőt érdekel

A nőivágyak.hu egy Nőkkel foglalkozó oldal, napi új hírekkel, tanácsadással és mindennel, ami csak egy nőt érdekelhet. Trend, Zene, Sztárhírek, Film, Otthon, Férfiak. Nyereményjáték minden héten.


Szmog és légszennyezés

A levegő szennyezettsége a téli időszakban gyakran vezet szmog helyzetek kialkulásához. Ezek a szituációk gyakran komoly egészségkockázattal járnak, érdemes tehát követni a legfrissebb szmog-információkat a téli hónapokban.