Szolgáltatások, szakemberek

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2011. március 24. csütörtök, 22:15


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szolgáltatások és szakemberek széles körű adatbázisa. Az oldalunk rendszerezett kategóriákban foglalja össze az egy tevékenységi köröket. Ajánlatkérésiket gyorsan és egyszerűen kezelhetik.


Szolgáltatások, szakemberekKategóriákban rendszerezett szolgáltatás és szakember bázis. Részletes adatlapokat töltenek fel a cégek, egyéni vállalkozók, ahol közzétettük minden elérhetőséget. Referencia képeket is találnak a részletes oldalon, ezáltal jobban megismerheti a cég profilját még azelőtt, hogy kapcsolatba kerülne vele. Ajánlatkérés programunkkal szerepcsere történik és Önt keresik meg a szakemberek, ha erre igényt tart. Így sokkal jobb áron kaphatja meg a szolgáltatást, mint ha egyesével kérne ajánlatokat. Az oldal kereső funkciója is rendkívül igényes, hiszen kulcsszavak alapján is képes keresni, de akár szűkítheti is a keresést előre megadott feltételekkel. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy a felhasználók minden igényeit kielégítsük.


Az oldal URL-je: Szolgáltatások.eu

Az oldalt beküldte: webkope


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kerepesi Közélet webportál

Kerepesi, szilasligeti, széphegyi hírportál, a legfrissebb események, programajánlók, beszámolókkal várja látogatóit. Fórum és galéria fokozza tovább a felhasználói élményt.

Online tv műsor mindenkinek

Szeretnéd megtudni hogy mi lesz az esti program a TV-ben, de nincs kinyomtatott TV műsorod? Akkor neked semmi más dolgod nem marad hátra, mint fellépni az oldalunkra!


Érdi Világ

Újonnan létrehozott hírportálunk nemzetközi, országos és helyi híreket jelentet meg. A fejlesztés során látogatóink számára hirdetési felületet biztosítunk.