A sikerre és vezetésre termett HősNők havi magazinja

Hírek, információ, tájékoztatás - Magazinok
2010. október 07. csütörtök, 08:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jndítsd be a változást az életedbe, és a Minerva Capitoliuma biztos támpont lesz! A Minerva Capitoliuma, elkötelezettje a tudatosság és a felelősség orientált témák közvetlen stílusban való közlésének.


A sikerre és vezetésre termett HősNők havi magazinjaA Minerva Capitoliuma elnevezés azt jelenti a mai nő számára, hogy a tudatosság és a vállalkozó szellem, a saját életünk irányítása és az iránta való felelősség vállalása immár nemcsak hipotézis, nemcsak terv, hanem mindennapos dolog. Még mindig lehet az állami szervekre vagy a mindenkori kormányok rólunk való gondoskodásra alapozni, csak felesleges... csak nem szabad. Minden nőnek meg kell tanulnia, hogy a saját életét neki kell megélnie, annak teljességében és nem várhatja el senkitől, hogy a jó munkáért majd valaki megadja a jutalmat. ha egész életünkben kizárólag valakinek a feleségének, valakinek az anyjának, esetleg valaminek a beosztottjának tartjuk magunkat, akkor akként fognak bennünket kezelni. De ha igazi Hősnőként éljük mindennapjainkat, az áldozati szerepben való tetszelgést messzire elkerülve, akkor a jutalmat mindennap megkapjuk, hol mástól, de leginkább magunktól. Ennek megvalósításában segít a Minerva Capitoliuma.


Az oldal URL-je: Minerva Capitoliuma

Az oldalt beküldte: Sándor Eszter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Budapesti Infó

A Budapesti Infó egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis, ahol kategóriánként kereshetsz budapesti cégekre. Több mint 600 tevékenységi kör található!


Celeb hírek

A Radiototal Bulvár és Celeb Hírek oldal hozzásegít téged a legfrissebb hírekhez. Minden hír esetében hosszas utánajárással kinyomozzuk neked a valódi információkat, melyet igyekeznek elrejteni előled.


Divat 2012

A DivatMarketing egy divatszakmai lap, mely mindenkihez eljut, aki számít a divatszakmában, és döntéshozó szerepe is van. Naprakész információk és friss hírek, a legújabb trendek - ezek mind megtalálhatóak az oldalon.