Mobil tesztek, hírek

Hírek, információ, tájékoztatás - Magazinok
2011. február 21. hétfő, 04:13


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tippek, tanácsok a legújabb és legérdekesebb mobiltelefonokhoz, amelyek hasznosak lehetnek, ha új mobil vásárlásán töröd a fejed. Nézz be hozzánk és biztos, hogy megtalálod a neked tetsző modellt!


Mobil tesztek, hírekA legújabb magyar nyelvű portál, amely a legjobb és legérdekesebb mobiltelefon teszteket mutatja be. A weboldal célja, hogy segítséget nyújtson azoknak akik mobil vásárlás előtt állnak, de nem tudnak dönteni. Számos szempont alapján jellemezzük a készülékeket, így biztos el tudja dönteni, hogy melyik márka szimpatikus az ön számára. Ha bármi kérdése van vagy hozzáfűznivalója egy-egy típushoz vagy teszthez írjon megjegyzést az adott cikk komment részében. A menüben márkák szerint csoportosítottuk a tesztek eredményeit, így ön kényelmesen egy klikkeléssel el tudja érni azokat. Olvashat a legújabb hírekről is, amelyek naprakész információkat biztosítanak önnek. Nézzen be oldalunkra. Segítünk önnek!


Az oldal URL-je: Mobiltelefon tesztek

Az oldalt beküldte: Tibi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Vízpiac Magazin Online

A vizpiac.hu célja a víz stratégiai szerepének felértékelése.Hiánypótló online szaklap, tematikus hírportál, ami a vízről és csak a vízről szól.

Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.

Az internet iránytűje nyugdíjasoknak. Az oldal célja, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyei az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat.


Megyei Infó

A Megyei Infó gyorsan és könnyen kezelhető adatbázis, ahol megyénként és kategóriánként lehet cégeket keresni.