Budapesti Hírek

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2011. december 05. hétfő, 16:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Olvasson naponta friss híreket, közleményeket és programajánlókat Budapest városával kapcsolatosan, játsszon értékes nyereményekért és ossza meg véleményét másokka!


Budapesti HírekOldalunkat azzal a céllal indítottuk, hogy az olvasó nálunk egy helyen találja meg a legfontosabb híreket és közleményeket Budapesttel kapcsolatosan, hetente játszhasson értékes nyereményekért és ugyanakkor megtalálja nálunk a legfontosabb programajánlókat is. A webes megjelenés mellett a jövő évtől részt kívánunk venni Budapest fontosabb rendezvényein, ahol találkozhatunk olvasóinkkal és ugyanakkor tudósítunk is az oldalon. Híreinket egyelőre naponta frissítjük, de a jövőben ezt sűríteni kívánjuk. Cikkeinkhez hozzá lehet szólni, akinek pedig van megosztani valója, azt szívesen várjuk Olvasói Oldalunkon (melyet December közepén indítunk), sőt aki konkrét cikkeket, beszámolókat küld be, azt akár híreink között is megosztjuk.


Az oldal URL-je: Hírek Budapestről

Az oldalt beküldte: budapestihirek


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Gödöllői Hírek Online Hírportál

Gödöllő életét bemutató online portál, melyen megtalálható a legújabb aktuális riportok, cikkek, események. Oldalunkon lehetőség van továbbá apróhirdetések elhelyezésére, illetve fórum hozzászólásra is.


Witmet térképes vészjelzések

Witmet.hu - Minden ami időjárás! Honlapunkon találhatóak térképes vészjelzések, hírek, cikkek, videók, regionális előrejelzés. Alkalmanként élő webkamerás viharvadászat közvetítést is rendezünk.


Budapesti Hírek

Olvasson naponta friss híreket, közleményeket és programajánlókat Budapest városával kapcsolatosan, játsszon értékes nyereményekért és ossza meg véleményét másokka!