Budapesti Hírek

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2011. december 05. hétfő, 16:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Olvasson naponta friss híreket, közleményeket és programajánlókat Budapest városával kapcsolatosan, játsszon értékes nyereményekért és ossza meg véleményét másokka!


Budapesti HírekOldalunkat azzal a céllal indítottuk, hogy az olvasó nálunk egy helyen találja meg a legfontosabb híreket és közleményeket Budapesttel kapcsolatosan, hetente játszhasson értékes nyereményekért és ugyanakkor megtalálja nálunk a legfontosabb programajánlókat is. A webes megjelenés mellett a jövő évtől részt kívánunk venni Budapest fontosabb rendezvényein, ahol találkozhatunk olvasóinkkal és ugyanakkor tudósítunk is az oldalon. Híreinket egyelőre naponta frissítjük, de a jövőben ezt sűríteni kívánjuk. Cikkeinkhez hozzá lehet szólni, akinek pedig van megosztani valója, azt szívesen várjuk Olvasói Oldalunkon (melyet December közepén indítunk), sőt aki konkrét cikkeket, beszámolókat küld be, azt akár híreink között is megosztjuk.


Az oldal URL-je: Hírek Budapestről

Az oldalt beküldte: budapestihirek


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szolgáltatások, szakemberek

Szolgáltatások és szakemberek széles körű adatbázisa. Az oldalunk rendszerezett kategóriákban foglalja össze az egy tevékenységi köröket. Ajánlatkérésiket gyorsan és egyszerűen kezelhetik.


Tv műsor

Sokszor elgondolkozott már azon, hogy milyen jó lenne, ha nem kéne arra költenie, hogy megnézze éppen mi folyik a Tv-ben a különböző csatornákon? A megoldás: Tv mustra.


Pénzkereseti lehetőség

Internetes pénzkereseti lehetőség, Visits ToMoney referral programmal, illetve a referencia linked megosztásáért pénzt kapsz,nem is keveset, akár havi 1000 dollárt is.