Érdi Világ

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2013. szeptember 09. hétfő, 22:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Újonnan létrehozott hírportálunk nemzetközi, országos és helyi híreket jelentet meg. A fejlesztés során látogatóink számára hirdetési felületet biztosítunk.


Érdi VilágAz Érdi Világ Hírportált a Pály-Táj Kft működteti. A portál elsősorban a hírközlés eszköze, emellett teret ad programajánlónak, helyi kezdeményezésekről számol be. Érd lakosságán kívül más területen élők számára is fontos információkat közöl sport és kulturális eseményekről. Működtetése során lehetőséget biztosít a honlapot látogatói számára hirdetések elhelyezésére is. A vállalkozások fejlesztési elképzelései megvalósulását tőkebevonási és pályázati lehetőségek ismertetésével segíti elő, beszámol az elkészült fejlesztésekről is. Küldetésünk egy olyan hírportál üzemeltetése és fejlesztése, amely egyaránt lehetővé teszi látogatói számára a naprakész információk megszerzését gazdasági, politikai és kulturális területen is.


Az oldal URL-je: Érdi Világ Hírportál

Az oldalt beküldte: Stefán Máté


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Vízpiac Magazin Online

A vizpiac.hu célja a víz stratégiai szerepének felértékelése.Hiánypótló online szaklap, tematikus hírportál, ami a vízről és csak a vízről szól.

Celeb hírek

A Radiototal Bulvár és Celeb Hírek oldal hozzásegít téged a legfrissebb hírekhez. Minden hír esetében hosszas utánajárással kinyomozzuk neked a valódi információkat, melyet igyekeznek elrejteni előled.


Budapesti Hírek

Olvasson naponta friss híreket, közleményeket és programajánlókat Budapest városával kapcsolatosan, játsszon értékes nyereményekért és ossza meg véleményét másokka!