Gödöllői Hírek Online Hírportál

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2010. augusztus 16. hétfő, 09:51


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Gödöllő életét bemutató online portál, melyen megtalálható a legújabb aktuális riportok, cikkek, események. Oldalunkon lehetőség van továbbá apróhirdetések elhelyezésére, illetve fórum hozzászólásra is.


Gödöllői Hírek Online HírportálOldalun a godolloi-hirek. hu elsősorban azért jött létre, hogy naprakész tájékoztatást tudjon nyújtani a Gödöllő és környéki települések életéről mindennapjairól, ezért folyamatos megújuló és frissülő, aktuális riportokat, eseményekről szóló tudósításokat, cikkeket olvashat a kedves látogató. Honlapunkon lehetőség van továbbá apróhirdetések elhelyezésére számos kategóriában, valamint fórum témák indítására és a már meglévő fórum témákhoz történő hozzászólásra is. Minden hónapban lehet szavazni az éppen aktuális eseményekre, hónap szépére. Igyekszünk folyamatosan bővíteni cégnyilvántartásunkat is, melynek segítségével a honlapon keresztül számos céget, legyen az akár kereskedelmi, vagy szolgáltatás jellegű meg lehet majd találni, valamint igyekszünk a lehető legszélesebb módon közzétenni a városházi ügyintézéssel kapcsolatos elérhetőségeket is!


Az oldal URL-je: Gödöllő Online

Az oldalt beküldte: Fedor Gábor


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Pest Megyei Infó

Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni.


Fogyasztói vélemények és minősítések cégekről, vállalatokról , intézményekről.

Fogyasztói információk, vélemények, minősítések cégekről, vállaltokról, intézményekről, szervezetekről, weboldalakról. Cégadatbázis és céginformációk.


Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!

Magazin előfizetés ingyen - hihetetlenül hangzik, ugye? Most néhány kattintással megrendelheted a megújult Budapest Cafe Magazint és részt vehetsz nyereményjátékainkon (2012. augusztus 19. - én 50 db pólót sorsolunk ki!).