Vértesinfo.hu

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2009. október 19. hétfő, 17:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Regionális Hírportál a Vértes és környéke híreit, eseményeit tartalmazza, lakosság és vállalkozások számára lényeges információkkal.

Vértesinfo.huA Vértesinfo.hu Regionális Hírportál elsősorban Fejér és Komárom-Esztergom megye jelentős részének, a Vértes és tágabb környéke településeinek életével, térségi híreivel, programjaival foglalkozik. Tartalmaz közérdekű információkat, kék híreket, önkormányzati közleményeket, kultúrális rendezvényeket, sportprogramokat-és eredményeket is. Lehetőséget biztosít cégek, vállalkozók bemutatkozására a szolgáltatás, kereskedelem, vendéglátás, cégtár, mesterkereső, akciók rovatokban vagy címoldalon. A filmek, videók menü saját készítésű kisfilmeket tartalmaz. Lényegesebb országos, külföldi híreket is közöl, rendszeres frissítésű hírportál.

Az oldal URL-je: Vértesinfo.hu Regionális Hírportál

Az oldalt beküldte: paul


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Vízpiac Magazin Online

A vizpiac.hu célja a víz stratégiai szerepének felértékelése.Hiánypótló online szaklap, tematikus hírportál, ami a vízről és csak a vízről szól.

A sikerre és vezetésre termett HősNők havi magazinja

Jndítsd be a változást az életedbe, és a Minerva Capitoliuma biztos támpont lesz! A Minerva Capitoliuma, elkötelezettje a tudatosság és a felelősség orientált témák közvetlen stílusban való közlésének.


Intimo fehérnemű webshop

Az intimo.hu fehérnemű webáruház főként erotikus fehérnemű, szexi szettek és jelmezek, cicaruhák és bodyk, babydollok kereskedelmével foglalkozik.A webshop-ban az összes méret megtalálható, az xs-től az xxl-ig.