Witmet térképes vészjelzések

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2011. április 14. csütörtök, 18:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Witmet.hu - Minden ami időjárás! Honlapunkon találhatóak térképes vészjelzések, hírek, cikkek, videók, regionális előrejelzés. Alkalmanként élő webkamerás viharvadászat közvetítést is rendezünk.


Witmet térképes vészjelzésekA witmet. hu jópár évvel ezelőtt még egy sima hobbi weboldalként indult. Eleinte wittmanmark. extra. hu, majd sokáig witmet. extra. hu néven volt elérhető. de ekkor még mindíg csak ritkán frissítettük a tartalmat, nem voltunk naprakészek. Aztán jött az ötlet, hogy milyen jó is lenne térképes vészjelzéseket készíteni Magyarország területére, így elindult ez a szolgáltatásunk is. Mivel kellően népszerűvé válltunk, úgy döntöttünk, hogy saját domain névre költözünk, így lettünk végül witmet. hu! Nem titkoltan a tavasz végén és a nyár folyamán szerezzük meg látogatottságunk több mint kétharmadát, mivel a veszélyes időjárás (Ezen belül is főleg a viharok, zivatarok) előrejelzését tartjuk elsődleges célunknak.


Az oldal URL-je: Witmet vészjelzések

Az oldalt beküldte: Wittman Márk


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szent geometria

Ez az értékrendszer visszavezet bennünket a történelem előtti időkbe, ahol a maga sokszínűségében egy univerzális emberi kultúrát jelenít meg előttünk.

Divat 2012

A DivatMarketing egy divatszakmai lap, mely mindenkihez eljut, aki számít a divatszakmában, és döntéshozó szerepe is van. Naprakész információk és friss hírek, a legújabb trendek - ezek mind megtalálhatóak az oldalon.


Váci Hírek a térség hírei

Vác városának hírei, információi online és naprakészen. Kulturális, sport, gazdasági hírek és programajánlók. Érdekes információkkal színesítjük az oldalt, a játék csábítja a látogatókat, ezért médiapartnernek kiváló.