Fiat márkakereskedés és szerviz

Kiemelt bejegyzések - Főoldali kiemelt bejegyzések
2010. január 07. csütörtök, 20:22


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


KB Autoteam Kft., Kiskunhalas-Baja. Hivatalos Fiat márkakereskedés és szerviz. Friss hírek, információk a Fiat világából, akciók, kedvezmények, szolgáltatások ismertetése.

Aktualitások:

Fiat Dobló Cargo és Panorama bemutató

Február 18-án mutatta be a magyar közönségnek a Fiat a 2000-ben megjelent, máig nagy népszerűségnek örvendő haszonjárművét, a Fiat Dobló Cargo-t. A 2005-ben év haszonjárműve díjat elnyert modell kívül és belül egyaránt teljesen megújult. Négyféle motorral (egy benzin és három dízel) és kétféle tengelytávval, valamint terhelhetőséggel kapható az új Dobló Cargo. Testvére a 7 személy szállítására alkalmas Fiat Dobló Panorama, amely egy igazi családi autó.

Bővebben: A megújult Fiat Dobló Cargo


A KB Autoteam Kft. fő szolgáltatásai:

Fiat márkakereskedés

A KB Autoteam Kft. kiskunhalasi és bajai Fiat márkakereskedéseibe várja régi és új ügyfeleit. Fiat személyautó és haszonjármű modellek értékesítése akár raktárkészletről, akár egyedi felszereltséggel a gyárból.

Fiat szerviz

A KB Autoteam Kft. műhelyében magasan képzett szerelő csapat, modern felszereltségű műhelyében, ügyfélorientált kiszolgálás mellett várja minden Fiat tulajdonos és más autó márkák tulajdonosainak érdeklődését. Hivatalos Fiat márkaszerviz és autó szerviz szolgáltatásokkal várja ügyfeleit a KB Autoteam Kft. csapata.

További szolgáltatások

A KB Autoteam Kft. több, mint Fiat márkakereskedés és szerviz. A szolgáltatások között szerepel a műszaki vizsga, valamint 2010. január 1-jétől az ezzel összevont zöldkártya ügyintézés. Eredeti gyári Fiat alkatrész és más autó márkához gyártott alkatrész értékesítés, autó bérbeadás, autókozmetika, autó kárfelmérés, kárfelvétel, valamint karosszéria fényező és javító műhely is színesítik a KB Autoteam Kft. szolgáltatás palettáját.


Hasonló oldalak ebben a kategóriában