A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


2F Iskola Kft.

Oktatás, iskola - Felnőttoktatás
2009. december 07. hétfő, 19:20


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A számítógép ma már nem csak a munka területén nélkülözhetetlen, hanem a mindennapi életben is. Képzéseinken ezért elsősorban számítástechnikai gondolkodásmódot tanítunk.


2F Iskola Kft.Amit a 2F számítástechnikai iskola kínál: kis létszámú csoportok, minden hallgatónak külön számítógép, nemzetközi iskolahálózat bizonyítványa, állami szakképesítés (OKJ vizsga), eredménygarancia, gyakorlatközpontú oktatás, saját fejlesztésű tananyag, interaktív oktató CD, folyamatosan továbbképzett tanárok, különböző előképzettséggel rendelkező hallgatóknak indított, „testre szabott” képzések. A képzések végén kétféle bizonyítványt szerezhet a hallgatónk. Egyik a 2F nemzetközi magániskola-hálózat által kiállított diploma, míg a másik az Országos Képzési Jegyzék szerinti azonosítóval ellátott OKJ bizonyítvány.


Az oldal URL-je: 2F Iskola Kft.

Az oldalt beküldte: 2f iskola


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

2F Iskola Kft.

A számítógép ma már nem csak a munka területén nélkülözhetetlen, hanem a mindennapi életben is. Képzéseinken ezért elsősorban számítástechnikai gondolkodásmódot tanítunk.


Lovári cigány nyelvtanfolyam és magántanár

Lovári cigány nyelvtanfolyam kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsgáig. Budapesten az Örs vezér tér közvetlen közelében egyéni és csoportos órák Rigó utcai vizsgáztató tanártól. Számtalan referencia bizonyítja hatékonyságunkat.


Csólyospálosi Óvoda

Zsombó-Csólyospálos Községek Általános Iskolája, Óvodája AMI Csólyospálosi Óvoda. Zsombó – Csólyospálos Községek Általános Iskolájának, Óvodájának, Alapfokú Művészetoktatási Intézményének egyik tagintézménye.


Nyelviskola Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében

Normál és online nyelvtanfolyamok magánszemélyek és vállalkozások számára is. Külföldi lehetőségeket és változatos nyelvi programokat biztosítunk diákjaink részére. Vállalunk továbbá tolmácsolást, fordítást.


Temp-óra Tanoda - Napközi magyar, angol, matek magántanárokkal

A Temp-óra Tanoda magyar, angol, matek magántanár csapata segít gyermekének házi feladata elkészítésében és megértésében egyaránt, miközben odafigyelünk gyermeke lelki és mentális fejlődésében is.


Magán rajzoktatás

A WWM Studio Rajziskola elindította Elite Rajz Akadémia programját, amelyben a jelentkező saját időbeosztása szerint látogathatja rajzi magántanárát egyéni stratégiája alapján.


Tanfolyam - Polgárék Kft

A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik.