A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csajozni milyen dumával érdemes?

Tanulj meg olyan formulákat, amelyekkel bármilyen körülmények között le tudod nyűgözni a legszebb és legokosabb lányokat is! Most bemagolt frázisok nélkül, kizárólag a természetes ismerkedés jegyében!


Arany Angol Nyelviskola

Nyelviskolánk angol, német, olasz, francia, eszperantó, és orosz nyelvoktatással foglalkozik. Felkészítés Origó BME ECL TELC Pannon nyelvvizsgákra. Profi nyelviskola, kellemes barátságos , családias környezetben.


ingyenes OKJ képzések - Dél-Balatoni Szakközépiskola

Felsőfokú szakképzések és ingyenes OKJ képzések marketing, idegenforgalom, sport, kereskedelem és hajózás témakörökben! Gyakorlatorientált képzések!


Bárka Csana - Gyermek Élmény központ

Nincs hely a bölcsiben vagy az oviban? Nem vagy elégedett az állami gyermek intézményekkel? Akkor neked a családi napközire van szükséged gyermeked számára. Napközinket úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek ottartózkodását szolgálja.


Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Áruházunk segítséget nyújt mindenki számára, aki az angol nyelvvel szeretne foglalkozni. Külföldre utazóknak, nyelvvizsgára készülőknek.


Fizika korrepetálás magántanárral

Matematika oktatás és felkészítés, valamint fizika korrepetálás Budapesten. Több mint 20 éve tevékenykedek magántanárként, így pontosan tudom, hogy mi az a tudásanyag ami a sikerhez kell.


A szakdogozat művészete

Ha segítségre van szüksége a szakdolgozat elkészítése közben, de a belső konzulens csak a szakmai kérdésekben tud segíteni, akkor forduljon hozzánk! Mintákkal, vázlattal és anyaggyűjtéssel is segítjük munkáját!