A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Minden, ami óvoda - közérthetően, Szülőknek!

Minden, ami óvoda – közérthetően, Szülőknek! Ha válaszokat keres kérdéseire az óvoda évei alatt pl. beszoktatás, óvoda választás, gyerek fejlődése, nálunk megtalálja.

angol általános, szakmai nyelvvizsga felkészítés

Szakmai angol nyelvvizsga felkészítés BGF, KITEX, általános nyelvvizsga, BME, Origó, szintentartás, korrepetálás, angol érettségire is Budán.

Suliszerviz Oktatási és Szakértői Iroda Kft.

Pedagógus továbbképzés, ECDL, ECDL vizsgaközpont Debrecen, felnőttképzés, szakértői intézet - Suliszerviz Kft. A Suliszerviz Kft. megalakulása óta (1995-től) foglalkozik felnőttképzések szervezésével, lebonyolításával.


Mindent az érettségiről

Ha érettségi előtt állsz és szeretnél minél jobban és pontosabban felkészülni a próbatételre, akkor az érettségibázison a helyed!


Olasz Nyelvoktatás és Magánórák Online... is

Olasz nyelvtanítás online is, mindenkinek aki nem csupán az olasz nyelv magas szintű elsajátítását tűzte ki célul, hanem érdekli az olasz kultúra, művészet, életmód. Komplex célok elérése szórakoztatóan.


IFRS képzés nemzetközi számviteli tanfolyam

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az IFRs szerinti beszámolót átfogó képet kapjanak a nemzetközi számvitelről és példákon keresztül elsajátítsák az IFRS gyakorlatát.


Szakdolgozat mindenkinek!

Önnek is szüksége lenne egy jól megírt szakdolgozatra ahhoz, hogy sikeresen be tudja fejezni tanulmányait? Azonban kicsit el van úszva és nincs ideje? Akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat.