A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Sport - Extrém sport
2011. január 23. vasárnap, 19:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


TANDEMUGRÁS  4000m-ről az ország különböző reptereirőlTandemugrás az ország egyik vezető tandem csapatával. Tagjaink hivatásos ejtőernyősök akik az év minden napján készen állnak, hogy megismertessenek a tandemugrás örömeivel. Tandemugrásodról DVD felvételt készítünk amit a tandemugrás után a helyszínen megvágva, az általad választott zenével adunk át az ugrás után 15perccel. Tandemugrásainkhoz saját repülőgéppel rendelkezünk ami képes "felmenni" 4000m-re, hogy a lehető legtöbb zuhanást kapd a pénzedért. Jelenleg az országban kettő repülőtér van ahol ezt a magasságot lehet igénybe venni. Az egyik Börgönd(Székesfehérvár) a másik reptér Kaposújlak(Kaposvár) Ha bármi okból nem vagy megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatással akkor a tandemugrás árától eltekintünk. Tandemugrás infó:70/382-7987


Az oldal URL-je: Tandemugrás 4000m-ről, Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron.

Az oldalt beküldte: Hegyháti Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Golfmost

A golf sport bemutatása elsősorban kezdőknek. Tippek azoknak, akik most ismerkednek a játékkal. A szükséges felszerelések és alapvető szabályok részletes ismertetése.


Kettlebell Dózis

Kettlebell edzések, edzéstervek és gyakorlatok. Étkezési tervek fogyáshoz és tippek rehabilitációhoz. Csak akkor, ha érdekel egy olyan mozgás, ami egyszerre hatékony és élvezetes :-)


Az USA legjobb sportvideói

A sportofusán megnézheted a legszuperebb Egyesült Államokban játszott bajnokságokat. Az új és legnépszerűbb híreket weblapunkon találod meg a legsimábban.


Tandemugrás Debrecen

Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.