A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Debrecen

Sport - Extrém sport
2013. március 10. vasárnap, 13:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.


Tandemugrás DebrecenA TopTandem csapata tandemugrás és ejtőernyős oktatásra buzdít mindenkit aki szeretne valamilyen igazán vérpezsdítő élményajándékot találni, vagy extrém sportot megismerni! Az ejtőernyős tandemugrás mindenki számára egyszerűen és minden felkészültség nélkül kínál betekintést a zuhanás, a szabadesés vérpezsdítő élményébe! A tandemugrás egy 3000-4000 méteres magasságból végrehajtott speciális ejtőernyős ugrás, ahol egy profi ejtőernyőssel együtt zuhanhatsz. A tandemugrás 45-60 mp-es szabadesést garantál neked! Akinek megtetszik a tandemugrás során megismert világ, az résztvehet minden évben indított ejtőernyős tanfolyamaink valamelyikén, ahol 2 hetes elméleti felkészülés után végre is hajthatja az élete első önálló ejtőernyős ugrását!


Az oldal URL-je: Tandemugrás Kelet Magyarországon, Tandemugrás- ejtőernyőzés.

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Angol futball, átigazolások

Az Angol futballhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó információk, tények, elemzések, kommentárok megosztása a látogatók aktív bevonásával, lehetőséget adva a párbeszédre.

Sportlink

Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


Úszásoktatás Budapest

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.