eXtra F1

Sport - Forma-1
2013. február 10. vasárnap, 20:12


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


eXtra F1Az eXtra F1 egy 2012 elején indult, tehát relatíve fiatal, de igényes F1-es hírblog. Félig-meddig Ferrari rajongói oldalnak indult, így az anyagok mennyiségbeli eloszlásában a legendás csapattal kapcsolatos hírek mindig is egy kis előnyt élveztek. Az oldalon megtalálható a hírek mellett mindenféle adat, statisztika, ami nagyobb oldalakon is előfordul, például: versenynaptár, pilóta- és csapat pontversenyek, adatlapok, stb. A cikkek képeket, alkalmanként videókat is tartalmaznak. A cikkek vagy saját szellemi termékeink (egyelőre ketten vagyunk szerkesztők), vagy saját fordítások, amik garantáltan mentesek egy-egy nagyobb hazai oldalon megfigyelhető jelenségtől, miszerint néha csúnya félrefordításokat vétenek, néha talán szándékosan, negatív, vagy pozitív színben feltűntetve adott pilótákat, csapatokat. Vannak üresjáratok az oldal életében, de ha van egy kis szabadidőnk, igyekszünk vele foglalkozni, javítgatni, csinosítgatni, és persze cikkeket írni. Minden Forma-1 rajongót szívesen "látunk" az eXtra F1-en! Az oldal Facebookon és Twitteren is követhető, így biztosan nem marad le senki a friss posztokról.


Az oldal URL-je: Hírek, információk, érdekességek a Formula 1 világából

Az oldalt beküldte: Mister eX


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Forma–1 eredmények

Megtalálhatod az összes Forma–1 futam eredményét, 1950-től napjainkig, valamint statisztikákatt a Forma–1 pilótákról, csapatokról, az egyes országok nagydíjairól, futamokról.

Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


Tandemugrás Budapest!

Tandemugrás és ejtőernyőzés témájú weblapunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretnének megismerkedni az egek birodalmával és a szabadesés csodás érzetével! Tandemugrás minden mennyiségben!


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.