eXtra F1

Sport - Forma-1
2013. február 10. vasárnap, 20:12


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


eXtra F1Az eXtra F1 egy 2012 elején indult, tehát relatíve fiatal, de igényes F1-es hírblog. Félig-meddig Ferrari rajongói oldalnak indult, így az anyagok mennyiségbeli eloszlásában a legendás csapattal kapcsolatos hírek mindig is egy kis előnyt élveztek. Az oldalon megtalálható a hírek mellett mindenféle adat, statisztika, ami nagyobb oldalakon is előfordul, például: versenynaptár, pilóta- és csapat pontversenyek, adatlapok, stb. A cikkek képeket, alkalmanként videókat is tartalmaznak. A cikkek vagy saját szellemi termékeink (egyelőre ketten vagyunk szerkesztők), vagy saját fordítások, amik garantáltan mentesek egy-egy nagyobb hazai oldalon megfigyelhető jelenségtől, miszerint néha csúnya félrefordításokat vétenek, néha talán szándékosan, negatív, vagy pozitív színben feltűntetve adott pilótákat, csapatokat. Vannak üresjáratok az oldal életében, de ha van egy kis szabadidőnk, igyekszünk vele foglalkozni, javítgatni, csinosítgatni, és persze cikkeket írni. Minden Forma-1 rajongót szívesen "látunk" az eXtra F1-en! Az oldal Facebookon és Twitteren is követhető, így biztosan nem marad le senki a friss posztokról.


Az oldal URL-je: Hírek, információk, érdekességek a Formula 1 világából

Az oldalt beküldte: Mister eX


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Úszóoktató adatbázis

A honlapon úszóoktatókat és további "vizes" sportágak edzői között válogathat több keresési funkció megadásával az ország egész területén. Jó böngészést!


HunClimbers - Magyar hegy-, és sziklamászók oldala

Egy hely a hegymászás, sziklamászás megszállotjainak. Leírások, bemutatók, tippek, tesztek, via ferrata, túrabeszámolók. A témában való társalgásra a fórum ad helyet.


Tandemugrás Debrecen

Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.