A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Mercedes GP rajongói oldal

Sport - Forma-1
2011. február 15. kedd, 00:38


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Mercedes GP rajongói oldalSokakat érdekel a Forma 1 és sokak szimpatizálnak, vagy nem szimpatizálnak a Mercedes GP csapatával. A világhálón rengeteg hír található a csapatról. Ez az oldal azoknak szól, akik a csapat szurkolói, mindig a legfrissebb híreket találhatják meg itt és a Mercedes szurkolókkal közösen vitathatják meg azokat. Az oldal fő célja egy jó közösség kialakítása a szurkolók között. Van fórum és hír hozzászólási lehetőség is. A versenyekről mindig kerül fel összefoglaló és a legfrissebb legérdekesebb képeket is megtalálhatják az oldalon. A csapat tagjairól rengeteg információt igyekszünk összegyűjteni és a csapat versenyzői karrierjről is olvashatnak a látogatók. Az oldal szerkesztői blog bejegyzéseket is írnak, ahol saját véleményüket osztják meg a látogatókkal.


Az oldal URL-je: Mercedes GP

Az oldalt beküldte: sumifan


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.


Gatorade Izotóniás Sportital Porok nagykereskedője - a Sportital Kft.

A Gatorade Izotóniás Sportital Porok magyarországi kizárólagos nagykereskedője a Sportital Kft. Termékeink segítenek, hogy sportolás alatt is hidratált maradj, így jobb sportteljesítményt nyújts. Megvásárolható webáruházunkban.