A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítő edzésnapló

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. október 24. vasárnap, 16:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ezen a blogon keresztül mutatom be a testépítés buktatóit és a fejlődésem tapasztalatait. Beszámolok az eredményeimről, az edzésekről, pihenésről, táplálkozásról, súlyokról és szériákról.


Testépítő edzésnaplóSzemélyes naplóm, melyben feljegyzem a testépítés és a súlyzós edzések által elért fejlődésemet. A blogban részletesen leírom minden edzésnapom, a megemelt súlyokat, végrehajtott sorozatokat és szériákat. Kitérek az aktuális táplálkozásomra és a megfelelő pihenésre. Egy amatőr hobbi testépítő tapasztalatait összegben nap mint nap, írok a konditeremről, az erőemelő és fitnesz edzésekről, az átlagemberek véleményéről és a tévhitekről, hogyan látja mindezt egy fiatal srác a környezetében. A szedett táplálékkiegészítők, fehárják, tömegnövelők és kreatinok rám gyakorolt hatásairól és az edzőteremben megforduló különböző gyúrósok típusairól és edzésterveikről publikálok bejegyzéseket. Naturalként szteroidokról nálam nem olvashatsz. Én a nehezebb utat járom. Ez e szenvedélyem.


Az oldal URL-je: Amatőr hobbigyúrós testépítő blogja

Az oldalt beküldte: Renegade


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Golfmost

A golf sport bemutatása elsősorban kezdőknek. Tippek azoknak, akik most ismerkednek a játékkal. A szükséges felszerelések és alapvető szabályok részletes ismertetése.


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


UgraniJó.hu - Tandemugrás

Tandemugrás tapasztalt tandempilótával. Az ugrásról videót és képeket is készítünk, így nem csak számodra marad emlék a zuhanás. Ha vágysz az adrenalinra, akkor próbáld ki a szabadesés varázsát.


Fitness - Relax Mozgás Stúdió Csepel

Új Fitness Csepelen a XXI. kerületben! A Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió Csepel. Igényes környezet, kedves kollégák, magasan képzett edzők, és jó hangulat vár Rád!