Ikszdé

Személyes oldalak, blogok - Fotóblog
2010. május 18. kedd, 19:46


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Vicces, érdekes, megdöbbentő, szórakoztató magazin kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Töltsd tartalmasan a szabadidőd, olvass érdekes és hihetetlen helyekről, és emberekről.


IkszdéAz ikszde. hu összegyűjti a világ legfurcsább, legmegdöbbentőbb, multaságos, hátborzongató, homoros, vicces érdekességeit képekben és videókban. Olvass bejegyzéseket érdekes, elhagyatott helyekről, rendkívüli teljesítményekről, fura emberekről, aranyos vagy éppen harcias állatokról, érdekes, kreatív tárgyakról illeve a világ legjeiről. Nézd meg a képeket vagy videókat, tudj meg többet a világról. Mindan nap új bejegyzéseket olvashatsz, így megéri nap mint nap visszatérni. Tartalmas szórakozás kedvelőknek semiképp nem éri meg kihagyni, ritkán találkozhatsz egy helyen ennyi érdekeséggel úgy, hogy az oldal szerkesztői figyelnek arra, hogy minden bejegyzés tartalmas, valóságos és miden igényt kielégítően jól megszerkesztett legyen.


Az oldal URL-je: Ikszdé.hu

Az oldalt beküldte: Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Ezoterikus társkereső és ezoterikus közösségi oldal

Az ezoterikus társkereső és ezoterikus közösségi oldal várja mindazokat akik ezoterikus gondolkodásúak, szeretnek chatelni, fórumba írni és olvasni, valamint hasonló gondolkodású társra vágynak.


Egy nem hagyományos könyv készítése olvasók segítségével. Féltétlenül olvasd el!

Ez az oldal azért jött létre, mert az egyik legjobb barátom az oldalon említett betegségben halt meg: stressz okozta rák. Ezért egy író-olvasó együttműködésben szeretnék könyvet írni.